wodex1010i usb desteği

toyannur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Ben bugün Wodex 1010i usb aldım. Kayıt yapmak için harici hard disc alacağım eğer desteklerse 250, 320, veya 500 gb lık olmassa usb bellek alacağım 16 gb lık. Hangisini desteklediğini bana söylerseniz sevinirim. Forumlara yazdığnız cevapları okudum bir arkadaşın önce 500 gbı okuyormuş güncelleyince platform1 platform2 farkından hard disci görememeye başlamış. Ben öyle sorun yaşamak istemiyorum 2 platformda da çalışabilecek usn hard disc kapasitesi kaçtır bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

Ben bugün Wodex 1010i usb aldım. Kayıt yapmak için harici hard disc alacağım eğer desteklerse 250, 320, veya 500 gb lık olmassa usb bellek alacağım 16 gb lık. Hangisini desteklediğini bana söylerseniz sevinirim. Forumlara yazdığnız cevapları okudum bir arkadaşın önce 500 gbı okuyormuş güncelleyince platform1 platform2 farkından hard disci görememeye başlamış. Ben öyle sorun yaşamak istemiyorum 2 platformda da çalışabilecek usn hard disc kapasitesi kaçtır bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

maxtor 500 gb.
MIKROBOX 250 GB 8MB CACHE 2.5" MASCOT SLIM
philips 320 gb
Western Digital Mybook2 500 GB
western digital 320 gb

Usb hard disk olarak yukardakilerden tercih edebilrisiniz.

CRUZER 4GB
TOSHIBA 8GB
VERBATIM 8GB
1gb sandisk titanium cruzer
corsair flash voyager 2gb
SanDisk Cruzer 4GB
toshiba 4 gb

usb bellekleri tercih edebilirsiniz

P1 de 500 GB SAmsung HDD yi çalıştıramadım ama P2 yüklediğimde sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Nasipse akşam kurtlar vadisini kayıt etcem :)
Sırf bu yüzden aldım uyduyu

ps yazılımda çok gelişmeler var fakat unutmayınızkı halen daha beta yazılımdır yanı gözünüze çarpan bazı eksıklıkler olabilecektir

Ben kendim bozuk olan labtop hdd kullanıyorum sorunsuz çalışmaktadır hem p1 hemde p2 de gayet güzel çalışıyor.

Geri
Yukarı