wodex wx1000Fta Plus Güncel Kanal Listelerinı buradan takip ediniz
.ddf uzantılı kanal listelerini yüklemek nasıl olur videolu anlatıma nasıl yükleneceğiniz anlattım fakat .ddf kanal listeleri yüklendikten sonra bir yenisi yüklenene kadar silinmezler
NOT : Kanal listesi yükleme işlemi bitince fabrika ayarlarına dönünüz
.ddf uzantılı kanal listelerini yüklemek nasıl olur videolu anlatıma nasıl yükleneceğiniz anlattım fakat .ddf kanal listeleri yüklendikten sonra bir yenisi yüklenene kadar silinmezler
NOT : Kanal listesi yükleme işlemi bitince fabrika ayarlarına dönünüz
İzlemek İçin Tıklayınız
eklentilerde iki video ekledim ikiside aynı farkları ise
1.mediaplayer ile izlenir
2.videonun üzerine tiklayınca kendisi otomatik olarak çalışır
--------------
Not :kANAL LİSTELERİ 1. MESAJA EKLENDİ
eklentilerde iki video ekledim ikiside aynı farkları ise
1.mediaplayer ile izlenir
2.videonun üzerine tiklayınca kendisi otomatik olarak çalışır
--------------
07.07.2010 Tarihli kanal listelerinin bir özelliği var arkadaşlar.Uydudan güncelleme sistemine ekleyeceğiz fakat ota sistemine kullanamayan kullanıcılarınız için burdaki fabrika ayarlarına dönünce silinmeyen kanal listeleri diye adlandırdığımız defaultdb kanal listelerini yükleyiniz.Bu kanal listesinin diğerlerinden farki nedir diyeceksiniz.
Bir çok müşterilerimizden NTV ve CNBC-e kanalının teletex çalışmıyor diye şikayetleri vardı ve bu sorunun yazılım yapılarak düzeltilmesini istiyorlardı fakat sorun yazılımlardan değil arkadaşlar sorun cihazların üzerindeki database çok eski yeni tadabase yüklenmeyince sorun düzelmiyor.burdaki kanal listelerini Yüklerseniz bu iki kanaldaki teletex sorunu düzelecek.
Bir çok müşterilerimizden NTV ve CNBC-e kanalının teletex çalışmıyor diye şikayetleri vardı ve bu sorunun yazılım yapılarak düzeltilmesini istiyorlardı fakat sorun yazılımlardan değil arkadaşlar sorun cihazların üzerindeki database çok eski yeni tadabase yüklenmeyince sorun düzelmiyor.burdaki kanal listelerini Yüklerseniz bu iki kanaldaki teletex sorunu düzelecek.
Not :kANAL LİSTELERİ 1. MESAJA EKLENDİ
Eklentiler
Son düzenleme: