wodex wx1000 Fta Hotbirt Via2.6_Platform2 Dorcel_Absat_Sct yazılımı 19.08.2010

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
hotbirt üzerinden açılan

11681 Horzantal 27500 absat paketinden
Rtl9
ab1
ab moteurs
anımaux
chasse-peche
toute ı histoire
nt1
actions
mangas
encyclopedia
france5
france ö
lcp
11411/275 horzantal
Dorcel

Satisfaction TV 13.0E.SCT 3.SCT 4.SCT 5.SCT 6.SCT 7.D-XTV.D-XTV2-tv globo ok

Yükleyici zip içinde mevcuttur.

Eklentiler

Ustam o soruyu burdan soruyum.
Wodex 1000fta cihazım var. Bunu güncellemek istiyorum. Şifreli kanalları falan çözmek istiyorum. RS232 kablosu aldım, birde dizüstünde seri port olmadığından dolayı dönüştürücü aldım.

Sorum şu : rs232 nin içinde 9 kablo var.

2-3
3-2
5-5 e bağlanacağını biliyorum. Diğerleri ne olacak acaba? Onları hiç bağlamasak olur mu ? Bunları birbirine değmesi falan cihaza zarar verebilir değil mi?​

Hocam ben bunu yükledim fakat şifreli kanalların hiç biri görünmüyor. Hotbirddeki diğer kanallar var fakat şifreli kanallara geliyorum, siyah ekran çıkıyor öyle kalıyor. Yani şifreli kanal uyarısı falan da vermiyor ama görüntü de gelmiyor. Nedeni ne olabilir acaba?

Benim cihazda bir problem var sanırım. Yazılımı düzgünce yüklüyor sonra açıyorum cihazı kanalların listesi de değişiyor hatta, bakıyorum bir çok kanal çıkıyor sadece şifreli kanallarda problem var. Şifreli kanal uyarısı falan da vermiyor, sadece siyah ekran geliyor öyle kalıyor. Neden olabilir bilmiyorum. Yine de teşekkür ediyorum guclusat ustam. Kolay gelsin.

Anteniniz doğru ayarlımı arkadaşım diseqc ayarları falan tamamıdır bir kontrol ediniz

Anten merkezi anten. Ayarlıdır herhalde. Sadece bu şifreli kanalların olduğu yerde gezinti yaparken simsiyah oluyor TV. Ne bir uyarı var sinyal yok diye falan ne de şifreli kanal falan diyor. Hiç bir şey yok. Simsiyah bekliyor öyle. Şifreli kanalların olduğu bölümü geçiyorum çoğu kanal görüntülenebiliyor. Bazı kanallar için sinyal yok diyor tabi zaman zaman ama bir çok kanal görüntülenebiliyor. Cihazım Wodex WX 1000 FTA. Çakma Wodex mi aldık yoksa. :D Acaba bi fabrika ayarına getirip bu yazılımı öyle mi atsam?

komşunuzda antenine takarak deneme şansınız varsa birde başka bir yerde deneyiniz.fabrika ayarlarını dönerek te deneyebilirsiniz.

Thor kanallar yok sistemi bitti nagra3 şifreleme sistemine geçtiler hotbirtte güncel key yok arkadaşım

Geri
Yukarı