Wodex 444x Yayın neden gidiyor?

OBYKYLDZ

Üye
Kayıtlı Üye
Daha önce Wodex wx100fta plus kullandığım ve çok memnun olduğum için ikinci cihazımı da wodex tercih ettim ve 444x aldım, tek çanak, çift çıkışlı LNB ile salonda wx1000fta'yı mutfakta ise 444x'i kullanıyorum.
Ancak 444x'de zaman zaman yayın gidiyor, özellikle TRT1 ve TRT2 çok gidip geliyor, yayın gittiği zaman ekranda sinyal yok vb herhangi bir şey yazmıyor, sadece boş siyah bir ekran, aynı anda diğer cihazda tüm kanallar sorunsuz izlenebiliyor? Sorun kabloda desem yayın hiç gelmez,
Acaba sorun ne olabilir? Bu cihazı aldığıma pişman oldum doğrusu :(

Trt kanallarının diğer frenaksını kullanarak tekrar deneyiniz bakın sorun düzelecekmi.çıft çıkışlı lnb ile uyum sağlamamış da olabilir.

arkadaşım güclüsat arkadaşında belirttiği gibi twın lnb den kaynaklanabilir .birbaşka sebebi ise sadece sizdeki cihaza ait bir arızada olabilir hemen kestirip atmak doğru değil bence
Daha önce Wodex wx100fta plus kullandığım ve çok memnun olduğum için ikinci cihazımı da wodex tercih ettim ve 444x aldım, tek çanak, çift çıkışlı LNB ile salonda wx1000fta'yı mutfakta ise 444x'i kullanıyorum.
Ancak 444x'de zaman zaman yayın gidiyor, özellikle TRT1 ve TRT2 çok gidip geliyor, yayın gittiği zaman ekranda sinyal yok vb herhangi bir şey yazmıyor, sadece boş siyah bir ekran, aynı anda diğer cihazda tüm kanallar sorunsuz izlenebiliyor? Sorun kabloda desem yayın hiç gelmez,

bu tarz sorunların %99 u kablodan kaynaklandığı kanısındayım....cihazkarın yer değiştirilmesi bu tezimi doğrulayacaktır....wodex 444y çok üst seviyede bir cihaz değil ama emsalleri arasında iyi bir yerde en önemlisi arkasında cihan elektronik gibi deneyimli bir firma olması aldığınız ürünün hiçde boş olmadığını gösterir

Geri
Yukarı