Windowsu Hızlandır RAM Idle 1.5.0 Türkçe

By Burhan

Üye
Kayıtlı Üye

Uygulamayı portable yaptım yönetiçi olarak çalıştırmanız yeterli olacak kurulum gerektirmez​

Windows'un yavaş çalışmasını önlemek için belleği temizleyin, optimize edin ve boşaltın​

RAM Idle LE, bilgisayarınızın daha verimli, daha hızlı ve daha uzun süre çalışmasını sağlayacak akıllı bir bellek yönetimi programıdır. Program, Windows'un kullanabileceği boş RAM'i akıllıca yönetir ve bilgisayarınızın zaman içinde giderek daha yavaş çalışmasını engeller.
Programın Sistem Bilgisi özelliği size sisteminiz hakkında ayrıntılı bilgi sunar. Bu veriler, yeni donanım veya yazılım yüklemek için sistem gereksinimlerine sahip olup olmadığınızı belirlemede etkili olabilir.

RAM_Idle İNDİR

Ekran görüntüsü 2024-01-23 194002.pngEkran görüntüsü 2024-01-25 203647.png

Ekran görüntüsü 2024-01-24 214651.png

Ekran görüntüsü 2024-01-24 214725.png

Reklam oynatici trojan var. Admin konuyu silelim. Arkadasi banliyalim.
20 mesajin altindakiler link koyamasin bence.

Neden trojen olarak algılıyor virüs proğramları.
Çünkü smart scren tanımıyor onun içinde virüslü olmayanıda virüslü gibi gösteriyor yinede çalıştır deyin ben 3 aydan beri kullamıyorum memnunum bi an için virüslü sayalım uygulamayı sizin bilgisayarınıda bi zarar vermez kurulumsuz olduğu için normal exe olsa sıkıntı olur o yüzden portable yapıyorum

Çünkü smart scren tanımıyor onun içinde virüslü olmayanıda virüslü gibi gösteriyor yinede çalıştır deyin ben 3 aydan beri kullamıyorum memnunum bi an için virüslü sayalım uygulamayı sizin bilgisayarınıda bi zarar vermez kurulumsuz olduğu için normal exe olsa sıkıntı olur o yüzden portable yapıyorum
Yargılamak tarzı gibi anlamayın ben neden virüs olarak algılama olduğunu sordum. Yoksa sorun değil benim için henüz kurmadım ama kurduktan sonra tekrar virüs programı hata verir mi bilmiyorum.

Reklam oynatici trojan var. Admin konuyu silelim. Arkadasi banliyalim.
20 mesajin altindakiler link koyamasin bence.

Vay vay bu kadar kolay mı belliki bilgisayar uygulamalarından anlamıyorsunuz bazı uygulamalar vardır smart scren virüslü olarak engeller virüs olmasa bile biz yinede çalıştır deriz farzetki virüslü bilgisayarına zarar vermez portable olduğu için kurulumsuz

Portable oldugu icin kurulumsuzdur. Ozaman virus olsada bisey yapmiyor mu?
Dostum smartscreen oltalamaya bakar. Senin pc ni kullanarak sana cc giris ekranlarini degistirdir. Portable ile kurulumun farki biri belli yerlere dosya atar diger tek klasorden tum dosyalarini acar.

Httpdebugger i indir kur bilgisayarina sonra senin programi calistir. Internet trafigini kendin izle. Sandbox icinde yap bunlar.
Ve rica ediyorum birtane programlama dili ogren. Bilgisayarlar hakkinda hicbir fikrin yok.

Uygulamayı portable yaptım yönetiçi olarak çalıştırmanız yeterli olacak kurulum gerektirmez​

Windows'un yavaş çalışmasını önlemek için belleği temizleyin, optimize edin ve boşaltın​

RAM Idle LE, bilgisayarınızın daha verimli, daha hızlı ve daha uzun süre çalışmasını sağlayacak akıllı bir bellek yönetimi programıdır. Program, Windows'un kullanabileceği boş RAM'i akıllıca yönetir ve bilgisayarınızın zaman içinde giderek daha yavaş çalışmasını engeller.
Programın Sistem Bilgisi özelliği size sisteminiz hakkında ayrıntılı bilgi sunar. Bu veriler, yeni donanım veya yazılım yüklemek için sistem gereksinimlerine sahip olup olmadığınızı belirlemede etkili olabilir.

RAM_Idle İNDİR

Eki Görüntüle 35730Eki Görüntüle 35729

Eki Görüntüle 35731

Eki Görüntüle 35732

Ram hizlandirma diye bisey soz konusu degil. Hafizada olan programi kapatirsan calismaz. 1.5 lik dizel motorun hizlanmasi gibi bisey bu. İnanmayin bu programlara. Optimize etmek isterseniz bunu kullanin. Acik kaynak

Ayrica senin paylastigin herseyde virus var burhan. Winget den choclaty repolarindan program bul bize.

Açıkçası PC nin kendi hız Ram grafikleri ile kıyaslama yaptığım da şahsen ben bi faydasını görmedim ama belkide ben görmedim.

Ram hizlandirma diye bisey soz konusu degil. Hafizada olan programi kapatirsan calismaz. 1.5 lik dizel motorun hizlanmasi gibi bisey bu. İnanmayin bu programlara. Optimize etmek isterseniz bunu kullanin. Acik kaynak

Ayrica senin paylastigin herseyde virus var burhan. Winget den choclaty repolarindan program bul bize.
Evet

Adam yapmış etmiş emektir laf söz etmek çok doğru olmaz... Kullanmak isteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Hiçbirşey olmazsa emeğe saygı olur der geçerim...

Geri
Yukarı