Vodafone 945 2.3.7 Gıngerbread Rom %100 Türkçe

uydudoktoru

Tanınmış Üye
Yönetici
Yönetici
Merhaba arkadaşlar, bayramınız mübarek olsun öncelikle.

Öncelikle bu rom'u kendim için oluşturdum ve sizlerle'de paylaşıyorum.

Bu rom'a belirttigim şeyler dışında hiçbirşey eklenmemiş ve çıkartılmamıştır.Orginal cyanegenmod 7.2 rom'dur.
Başka bir cihazdan portlanmıştır.

Eklenenler;

-Orginal adreno libleri ile ekran vermiyordu, güncel adreno200 driver'ı ekledim.Sizin eklemenize gerek yok.
-Yakınlık sensörü ekledim.

Rom benchmark'ta 600 mhz ile 1855 aldı.Gayet performanslı yani.

Bu rom ile neler yapabiliriz derken, size kendi romunuza oluşturabilirsiniz yanıtını veriyorum
smile.png

Updater script, build.prob dahil olmak üzere hiçbir yere reklam eklemedim.Sizden tek isteğim bu rom altyapısı kullanarak rom yapıp paylaşacaksanız bu konu linkini belirtirseniz sevinirim.

Diger romlar'dan farkı;

-Otomatik parlaklık seçeneği var.
-Ses ayarlarında bir seçenek var ingilizce(TekİngilizceYer)Ne işe yarıyor bilmiyorum.
-Cyanogen tuş ayarlarında iz topu ile uyan var.Ne işe yarıyor bilmiyorum.
-Cyanogen led bildirimler'den uygulamaların bildirimlerine menü ışıgı yanıp sönme görevi verebiliyorsunuz.(DigerRomlardaÇalışmıyordu) Messenger,whatsapp denedim.
-Farklı bir Galeri uygulaması var.

Resimler;

Yeşil ekran hatası alanlar, Cyanogen,ekranayarları "RotationAnimation" Kapatın.

Download;

Vodafone 945 2.3.7 Gıngerbread By 3Harfli.zip

Link önünde reklam çıkıyorsa, 5 saniye beklememek için adres çubugundan reklamı silip devam edin

Eklentiler

Google Play Store Kurulumu

ben bunu yapıyorum fakat android play yok hesap ekleyemiyorum hiç birsekilde.. sebebi nedir..

içerikler falan çok hoşş fakat play yok beceremedim sanırım. :(

Google Play den bahsediyorsunuz galiba,

https://support.google.com/googleplay/answer/2521798?hl=tr

Google Play Store Kurulumu

Bu işlemlere başlamadan önce Android telefonunuzun sürümünün Android 2.2 veya üstü olduğundan emin olunuz.

• İlk olarak yapmanız gereken bu linkten Google Play Store.apk dosyasını indirelim.
  • İndirme işlemimiz bittikten sonra isterseniz Bluetooth isterseniz USB kablosu isterseniz de Wi-Fi ağı kurarak bu apk dosyasını telefonumuza atalım.
  • Telefonumuza attığımız bu apk dosyasını ilk olarak çalıştırmayı deneyelim. Eğer ki çalışmaz ise aşağıdaki işlemi yapmamız gerekiyor.
  • Yukarıda belirttiğimiz gibi işlem gerçekleşmediyse Android Market’i telefonumuzdan kaldırmamız gerekiyor demektir. Bu işlemi de şu sıra ile yapalım: Ananemü > Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet > Hepsi > Android Market > Kapatmaya Zorla > bu işlemleri yaptıktan sonra Android Market’i silebiliriz.
  • Android Market silme işlemimizi gerçekleştirdikten sonra telefonumuza attığımız Google Play Store isimli apk dosyasını açalım ve kurulumu gerçekleştirelim. Kurulum sırasında sizlere bir uyarı gelmektedir. Bu uyarıda lisanslar belirtilmektedir. Bu uyarıya onay verdiğinizde yeni Android Market ( yeni ismi ile Google Play Store) telefonunuza kurulmuş olacaktır.

android.vending-4.5.10.apk aşağıda yer almaktadır.

http://199.115.117.246/18867-com.android.vending-4.5.10.apk

Son düzenleme:
Ben yükledim bunu ondan sonra reboot system yaptım yeniden başladı google yazısı filan geçti android simgesi geçti sonra bi tane daha andoid simgesi çıktı etrafı daire sürekli onu tekrarlıyor..Acaba bi sorunmu var yoksa beklemelimiyimm???

yaa bu romu nasıl yüklücez telefona siteye baktım romu nasıl yükleyecegimiz ile ilgili hiç bir bilgi yok lütfen yardım edin

Merhaba Ben Bu Romu İndirdim Fakat İçinde Google Play Store Yoktu ApkSını Buldum Yükledim Ama Bir Türlü Hesap Açamıyorum :( :( :(:mad:

Geri
Yukarı