Merhaba arkadaşlar, bayramınız mübarek olsun öncelikle.
Öncelikle bu rom'u kendim için oluşturdum ve sizlerle'de paylaşıyorum.
Bu rom'a belirttigim şeyler dışında hiçbirşey eklenmemiş ve çıkartılmamıştır.Orginal cyanegenmod 7.2 rom'dur.
Başka bir cihazdan portlanmıştır.
Eklenenler;
-Orginal adreno libleri ile ekran vermiyordu, güncel adreno200 driver'ı ekledim.Sizin eklemenize gerek yok.
-Yakınlık sensörü ekledim.
Rom benchmark'ta 600 mhz ile 1855 aldı.Gayet performanslı yani.
Bu rom ile neler yapabiliriz derken, size kendi romunuza oluşturabilirsiniz yanıtını veriyorum
Updater script, build.prob dahil olmak üzere hiçbir yere reklam eklemedim.Sizden tek isteğim bu rom altyapısı kullanarak rom yapıp paylaşacaksanız bu konu linkini belirtirseniz sevinirim.
Diger romlar'dan farkı;
-Otomatik parlaklık seçeneği var.
-Ses ayarlarında bir seçenek var ingilizce(TekİngilizceYer)Ne işe yarıyor bilmiyorum.
-Cyanogen tuş ayarlarında iz topu ile uyan var.Ne işe yarıyor bilmiyorum.
-Cyanogen led bildirimler'den uygulamaların bildirimlerine menü ışıgı yanıp sönme görevi verebiliyorsunuz.(DigerRomlardaÇalışmıyordu) Messenger,whatsapp denedim.
-Farklı bir Galeri uygulaması var.
Resimler;
Yeşil ekran hatası alanlar, Cyanogen,ekranayarları "RotationAnimation" Kapatın.
Download;
Vodafone 945 2.3.7 Gıngerbread By 3Harfli.zip
Link önünde reklam çıkıyorsa, 5 saniye beklememek için adres çubugundan reklamı silip devam edin
Öncelikle bu rom'u kendim için oluşturdum ve sizlerle'de paylaşıyorum.
Bu rom'a belirttigim şeyler dışında hiçbirşey eklenmemiş ve çıkartılmamıştır.Orginal cyanegenmod 7.2 rom'dur.
Başka bir cihazdan portlanmıştır.
Eklenenler;
-Orginal adreno libleri ile ekran vermiyordu, güncel adreno200 driver'ı ekledim.Sizin eklemenize gerek yok.
-Yakınlık sensörü ekledim.
Rom benchmark'ta 600 mhz ile 1855 aldı.Gayet performanslı yani.
Bu rom ile neler yapabiliriz derken, size kendi romunuza oluşturabilirsiniz yanıtını veriyorum
Updater script, build.prob dahil olmak üzere hiçbir yere reklam eklemedim.Sizden tek isteğim bu rom altyapısı kullanarak rom yapıp paylaşacaksanız bu konu linkini belirtirseniz sevinirim.
Diger romlar'dan farkı;
-Otomatik parlaklık seçeneği var.
-Ses ayarlarında bir seçenek var ingilizce(TekİngilizceYer)Ne işe yarıyor bilmiyorum.
-Cyanogen tuş ayarlarında iz topu ile uyan var.Ne işe yarıyor bilmiyorum.
-Cyanogen led bildirimler'den uygulamaların bildirimlerine menü ışıgı yanıp sönme görevi verebiliyorsunuz.(DigerRomlardaÇalışmıyordu) Messenger,whatsapp denedim.
-Farklı bir Galeri uygulaması var.
Resimler;
Yeşil ekran hatası alanlar, Cyanogen,ekranayarları "RotationAnimation" Kapatın.
Download;
Vodafone 945 2.3.7 Gıngerbread By 3Harfli.zip
Link önünde reklam çıkıyorsa, 5 saniye beklememek için adres çubugundan reklamı silip devam edin