uydudoktoru forumdan dosya indirdikten sonra sorun yaşayanlar okusunlar

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
Merhaba Arkadaşlar Explorerden dosya indirmekte halen daha sorun yaşıyoruz..Dosyalarınızı indirmek için firefox (Mozilla) yada download programı olan internet download manager programını kullanınız

Merhaba Arkadaşlar Explorer üzerinden Dosya indirmeyiniz.Dosyalarınızı indirmek için firefox (Mozilla) yada download programı olan internet download manager programını kullanınız

---------- Sonra gönderilen Saat 14:00 ---------- İlk önce gönderilen Saat 12:18 ----------

Tüm forum Kullanıcılarımıza duyrulur

Merhaba Arkadaşlar Explorer üzerinden Dosya indirmeyiniz.Dosyalarınızı indirmek için firefox (Mozilla) yada download programı olan internet download manager programını kullanınız

forum ana başlığında ve tüm mesajların arasına eklediğimiz yukardaki duyuruya dikkat etmediğinizden ve forumda explorerden inen dosyalar zipten çıkmadığından ve bu şekilde yazılım yükleyip cihazlarını bozanlar olduğundan

ayrıca foruma destek vermediğinizden gerekli olan parayı Toparlayamadığımızdan forumu kapatmayı düşünüyorum.

Kimileri farklı düşünebilirler yardım etmek istemeyebilirsiniz bu sizlere kalmıştır arkadaşlar.

Forum kendime ait olup maddi olarak fazla destek verememekteyim.kullanıcılarımızın cihazlarında sorun yaşamaktansa kapatmak daha doğru olacağını düşünüyorum.

Foruma maddi yada reklam vererek destek vermek isteyenler bizlere ulaşabilirler PM atabilirler mail çekebilirler

E Mail için : webmaster@uydudoktoru.com adresini kullanabilirsiniz.

PM Atmak isteyenler : http://www.uydudoktoru.com/private.php?do=newpm&u=1

Linke giremiyorum diyenler ise : Grupları Göster - Uydudoktoru

Yukardaki ulaşım yolları ile desteklerinizi bekliyorum.

Geri
Yukarı