A aykut7676 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2009 #1 Trt yayınları şifreye giriyor almanya ligi maçlarında giriyor gncelleme de yapıyorum çözmüyor ellede key giriyorum çözmüyorum ltfen yardım
Trt yayınları şifreye giriyor almanya ligi maçlarında giriyor gncelleme de yapıyorum çözmüyor ellede key giriyorum çözmüyorum ltfen yardım
guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 23 Ağustos 2009 #2 aykut7676 dedi: Trt yayınları şifreye giriyor almanya ligi maçlarında giriyor gncelleme de yapıyorum çözmüyor ellede key giriyorum çözmüyorum ltfen yardım Genişletmek için tıkla... yazılım güncelle fabrika ayarlarına geri dön kanalları açar
aykut7676 dedi: Trt yayınları şifreye giriyor almanya ligi maçlarında giriyor gncelleme de yapıyorum çözmüyor ellede key giriyorum çözmüyorum ltfen yardım Genişletmek için tıkla... yazılım güncelle fabrika ayarlarına geri dön kanalları açar
A aykut7676 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2009 #3 bilgisayardan mı yazılım atılmalı yoksa makineden mi güncelleme yapsam
E ewerest34 Gold Member 24 Ağustos 2009 #5 aykut7676 dedi: bilgisayardan mı yazılım atılmalı yoksa makineden mi güncelleme yapsam Genişletmek için tıkla... uydudan yazılım güncelle fabrika ayarlarına dön yeter
aykut7676 dedi: bilgisayardan mı yazılım atılmalı yoksa makineden mi güncelleme yapsam Genişletmek için tıkla... uydudan yazılım güncelle fabrika ayarlarına dön yeter