Thor uydusu

benim cihazım next 2000 cıs super plus daha evvelden şireli yayınları alabiliyorduk şu an alamıyoruz şimdi ise kanal şifreli veya sorunlu yazıyor yani binamız merkezi sistemi thor uydusuna ayarlanmıştı şimdiden tşk ederim

key dosyası yüklemeniz gerekiyor arkadaşım yoksa keyler değiştiğinden izleyemezsınız

Eklentiler

next 2000 ye cıs super cihazım var usb ile cihaza bu keyleri nasıl atabilirim özür çünkiü daha ilk defa atacağım yakın alakanıza şimdiden teşekkür ederim

bu cihazdan kendim kullanmıyorum ben taplin wodex ürünlerine hizmet veriyorum elimde olmadıgından key güncellemesi yapılırmı bilmiyorum fakat bence yapmaması lazım verilen keyler usb ile yüklenecek durumda degıller bu key dosyaları pc ile yüklenir

flash bellekle daha evelden yükleme yapmıştım ama şimdi 2000 süper key dosyasını aynı şekilde atamıyorum.makine görüyor fakat dosya okeylenmiyor.Resimli anlatım yaparsanız sevinirm.Teşekkürler.

yukarda yazdım biz nexte hizmet etmediğimizden elimde cihazı yok cihaz olsa tarıf edeyim sorun değil benim için​

Hiremco x1 kullanıyorum thordaki kanalların çoğu gitti bazı kannallarda bi gün açık bi gün kapalı anlamadım neden böyle ?

hangi model kullanıyorsunuz ota güncelleme sistemi varsa yazılımı güncelle hotbirt uydusundan dorcel absat açık hellesat uydusu 39 derece açık ama model farklılıkları olabilir.Tam olarak hangi modelleri aktif bilgim yok

selam ustam bu hellesat 39 derece bizim 9009 i usb ile emu ile açılabilen kanallları izleye bilirmiyiz eğer izleyebilirsek emuyu nerden temin edeceğiz .

teşekürler ustam bunu yükledim bazı formlarda hellas sat 2 Bulsat 39.0°E irdeto kéyleri verilmiş açık ve izleniyormuş. acaba bizim cihaz bunları açarmı diye düşünmüştüm.saygılar.

next 2000 ye cıs super plus cihazımı hangi uydudan daha vermli yayın alabilirim yardımcı olursanız sevinirim yalnız bina merkezi sistem uydu cihazıda next şimdiden teşekkürler

Geri
Yukarı