Taplin Wodex (Ali3329C) Otasız Cihazların Farklı Menü Test Yazılımı
Yazılım Id fix 01041 Olarak Editledim
Kanal listesini güncelledim ve sıraladım farklı sıralama isteyen arkadaşlar kendi kafalarına göre listeyi değiştirebilirler
Uydu listesinden bazı uyduları sildim genelde c bandlı ve türkiyede tercih edilmeyen uydular yada türkiyeden kullanılmayan uydular
Yükleyici editöleri ile kanal editörlerini ekte sunuyorum
Yazılım Değerlendirmesi:
Yazılımı fazla test etmedim fakat sadece bir okadarda hızlı sayılabilir kanal geçişleri gayet güzel
Çoklu taşıma özelliği yok Kanal editörü kullanılarak düzenlenebilir
Yazılım mevcut otasız yazılımlarımızdan çok daha güncel DCW key sistemini test edemedim fakat yaptığım incelemelerde çalısacağını düşünüyorum
daha fazlasını sizler test edebilirsiniz
Güncel keylerı bu yazılım için aşağıdaki linki kullanarak takip edebilirsiniz
http://www.uydudoktoru.com/cihansat...-prozeg-wood-tekniksat-softcam-dosyalari.html
Not : Tüm kullanıcıların yorumlarını bekliyorum bu yorumlar doğrultusunda bu yazılımlara destek vereceğim
Emu aktif etmek için sistem ayarları+tv sistemi+9999 tuşlayınız
Yazılım Id fix 01041 Olarak Editledim
Kanal listesini güncelledim ve sıraladım farklı sıralama isteyen arkadaşlar kendi kafalarına göre listeyi değiştirebilirler
Uydu listesinden bazı uyduları sildim genelde c bandlı ve türkiyede tercih edilmeyen uydular yada türkiyeden kullanılmayan uydular
Yükleyici editöleri ile kanal editörlerini ekte sunuyorum
Yazılım Değerlendirmesi:
Yazılımı fazla test etmedim fakat sadece bir okadarda hızlı sayılabilir kanal geçişleri gayet güzel
Çoklu taşıma özelliği yok Kanal editörü kullanılarak düzenlenebilir
Yazılım mevcut otasız yazılımlarımızdan çok daha güncel DCW key sistemini test edemedim fakat yaptığım incelemelerde çalısacağını düşünüyorum
daha fazlasını sizler test edebilirsiniz
Güncel keylerı bu yazılım için aşağıdaki linki kullanarak takip edebilirsiniz
http://www.uydudoktoru.com/cihansat...-prozeg-wood-tekniksat-softcam-dosyalari.html
Not : Tüm kullanıcıların yorumlarını bekliyorum bu yorumlar doğrultusunda bu yazılımlara destek vereceğim
Emu aktif etmek için sistem ayarları+tv sistemi+9999 tuşlayınız
Eklentiler
Son düzenleme: