taplin 9009i usb

55 smsun

Üye
Kayıtlı Üye
taplin 9009i usbli receverim var.hala bilgisayardan kaydettiğim filmleri usb girişinden flaşh bellekle seyredemiyorum.hotbirdin çoğu kanalını göstermiyor acaba uydudamı sorun var.türksatata ege tv cine5 gibi kanalları syredemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

taplin 9009i usbli receverim var.hala bilgisayardan kaydettiğim filmleri usb girişinden flaşh bellekle seyredemiyorum.hotbirdin çoğu kanalını göstermiyor acaba uydudamı sorun var.türksatata ege tv cine5 gibi kanalları syredemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

usb den video izleyebilmeniz için platforum2 yazılımını kullanmanız ve videolarınızı converter yardımı ile mpeg görüntüye cevirmeniz gerekmektedir.türksatta bir kaç kanalı çekmemesi anteninizden kaynaklanmaktadır.cihazdan kaynaklanmaz.

taplin9009 i

ayın güçlüsat bende taplin 9009i usb var platform 2 nasıl yükleyebilirim bundan 2 ay öncesine kadar sct ve s1 s2 s3 s4 s5 s6 s7 s8 kanallarını açıyodu şimdi açmıyo yazılım mı atmam lazım verdiğiniz 16,04 2010 extrem yazılımını attım ama yazılım bozuk hata dump file veriyo yardımcı olursanız teşekkürler

sct paketinin şifreleri değişti su anda aktif değiller.yazılım yüklemenize gerek yok.

Geri
Yukarı