Taplin 9009İ USB - YARDIM - Cihaz Açılmıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArGeX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ArGeX

Guest
Merhaba,

Cihaza usb den yazılım yükledim. Yükleme işlemi bittikten sonra cihaz kapandı fakat açılmadı. Cihaz ekranın da - - - - görüntüsü vardı. Fişi çekip taktım. Şimdi ekran da hiç bir şey çıkmıyor ve cihaz çalışmıyor. Sadece cihazın sol açma düğmesindeki ışık yanıyor. Herhangi bir faaliyet yok.... PC den EROM... ile yazılım atmaya çalışıyorum fakat Program Synchronizing STBs, Please reset target durumunda bekliyor... Yardımlarınız lütfen !!!!!

Saygılar

Merhaba,

Cihaza usb den yazılım yükledim. Yükleme işlemi bittikten sonra cihaz kapandı fakat açılmadı. Cihaz ekranın da - - - - görüntüsü vardı. Fişi çekip taktım. Şimdi ekran da hiç bir şey çıkmıyor ve cihaz çalışmıyor. Sadece cihazın sol açma düğmesindeki ışık yanıyor. Herhangi bir faaliyet yok.... PC den EROM... ile yazılım atmaya çalışıyorum fakat Program Synchronizing STBs, Please reset target durumunda bekliyor... Yardımlarınız lütfen !!!!!

Saygılar

http://www.uydudoktoru.com/taplin-9...cel-absat-hellasat-yazilimi-27-08-2010-a.html linkteki yazılımı indiriniz

http://www.uydudoktoru.com/attachme...-yukleyici-ve-editorleri-eromupgrade-29e-.zip bu yükleyici ile yükleyiniz.

Yükleyiciden yazılımı seçtikten sonra next tusuna basınız daha sonra cihazın fişini takıp bir süre bekleyiniz loader üzerinde done yazacak yükleme başlayacaktır

Sayın Guclu Ustam,

Aynen dediğin gibi yapıyorum, yazılımı seçip next diyorum sonra fişi takıyorum, fakat program Synchronizing STBs, Please reset target durumunda bekleyip duruyor... Herhangi bir yükleme falan yapmıyor..

Yazılımı atınca cihaz çalıışmıyor taplin9090i usb cihaz

dosyaları explorer ile indiriyorsanız yüklediğiniz yazılım değil çalışmamasının sebebi budur.Forumda kayan yazıları okuyunuz ve verilen linklerin haricinde linkler veriyorum illada explorer kullanırım diyenler için

Evet Sayın Guclu Ustam,

Benim cihazdaki sorun da bu şekilde gerçekleşti. Siteden yazılımı explorer ile indirmiştim. Bu şekilde indirilince yazılımın uzantısı .abs olarak görünmüyor ve ayrıca boyutuda 4mb olması gerekirken 1.53mb olarak iniyor. Uydu cihazım .abs olmadığı için yazılımı görmüyordu bende bu yazılımın uzantısını abs yaptım ve usb den yükledim. Yükleme işlemi bitti cihaz kapandı ve bir daha açılmadı. Yani yukarıda en başta yazdığım sorun gerçekleşti.

Sonuç olarak cihazı servise gönderin demişsiniz. Ben Antalya'dayım... Cihazı nereye göndermem daha uygun olur? Ve ne kadar bir masrafı vardır.?.

Teşekkürler / İyi Çalışmalar

Evet Sayın Guclu Ustam,

Benim cihazdaki sorun da bu şekilde gerçekleşti. Siteden yazılımı explorer ile indirmiştim. Bu şekilde indirilince yazılımın uzantısı .abs olarak görünmüyor ve ayrıca boyutuda 4mb olması gerekirken 1.53mb olarak iniyor. Uydu cihazım .abs olmadığı için yazılımı görmüyordu bende bu yazılımın uzantısını abs yaptım ve usb den yükledim. Yükleme işlemi bitti cihaz kapandı ve bir daha açılmadı. Yani yukarıda en başta yazdığım sorun gerçekleşti.

Sonuç olarak cihazı servise gönderin demişsiniz. Ben Antalya'dayım... Cihazı nereye göndermem daha uygun olur? Ve ne kadar bir masrafı vardır.?.

Teşekkürler / İyi Çalışmalar

garanti olarak bir şey diyemem fakat flash yazılacağı için fabrikadaki merkez servise gönderiniz.

Geri
Yukarı