Taplin 9009İ USB Ota Digi Tv Yazılımları

ustam selam bu yazılım otadan indirilen yazlımın aynısımı? bunu cihaz zaten kendisi yüklüyor yoksa yülemiyormu?

güçlüsat ustam akşam saat 10,da otadan güncelleme yaptım ama daha önce açılan kanllallar yine açılmadı. galiba yeni yazılımı yükleyene kadar keyler yine değişti galiba:D

tamam ustam akşama eve gidinceyüklerim birde sirüsdeki axn ,axn crem ,axn scfi kanallarında ses var görüntü yok şifreli yazıyor ama sesler geliyor bu genelde böylemi yoksa bendeki cihazlamı (9009i usb) alakalı birde cihazın ekranı 16 parçaya bölme özelliği varmı saygılar

Taplin 9009İ USB Ota Digi Tv Yazılımı 04,09,2009

Taplin 9009İ USB Ota Digi Tv Yazılımı 04,09,2009

Eklentiler

Taplin 9009İ USB Ota Digi Tv Yazılımı 08,09,2009

Taplin 9009İ USB Ota Digi Tv Yazılımı 08,09,2009

Eklentiler

ustam bir sitede böyle bir açıklama yapmışsınız( gelecek arkadaşlar bugun thor yazılımını verecekler fakat oncelıkle pc den bir yazılım guncellemesı yapılması gerekıyor otadaki yazılımın softwaresi değiştiriliyor dolayısı ıle yazılımı otadan alabilmeniz için pc den yazılım yuklemek gerekli) şimdi benim cihazım taplin 9009i usb 15 gündür cihazı kullanmıyorum yani evde yoktum kismetse bu akşam evdeyim gücelleme yapmak için cihazıma hangi yazılımı yükleyeceğiz bilgi verirmisiniz yoksa sorun yok yazılıma gerek yok uydudan güncellemeye devammı.

Son düzenleme:
ustam bir sitede böyle bir açıklama yapmışsınız( gelecek arkadaşlar bugun thor yazılımını verecekler fakat oncelıkle pc den bir yazılım guncellemesı yapılması gerekıyor otadaki yazılımın softwaresi değiştiriliyor dolayısı ıle yazılımı otadan alabilmeniz için pc den yazılım yuklemek gerekli) şimdi benim cihazım taplin 9009i usb 15 gündür cihazı kullanmıyorum yani evde yoktum kismetse bu akşam evdeyim gücelleme yapmak için cihazıma hangi yazılımı yükleyeceğiz bilgi verirmisiniz yoksa sorun yok yazılıma gerek yok uydudan güncellemeye devammı.

http://www.uydudoktoru.com/content....00Fta-Plus-Ota-G-ncelleme-Yapamayanlar-Okusun

linkte belirtiğim fta cihazlar için geçerlidir diğerm tüm marka ve modeller için herhangi bir sorun yok usb modellerinde sorun yok aynen ota güncelleme yap ve devam et

Taplin 9009İ USB Ota Digi Tv Yazılımları 12.12.2009 güncel yazılımı

Taplin 9009İ USB Ota Digi Tv Yazılımları 12.12.2009 güncel yazılımı kanal listeleri güncel olup digi tv ok yazılım ota sistemindende alabilirsiniz

Geri
Yukarı