Taplin 9000 Ve 9001Fta Plus Sorunları Ve Çözümlerini Burdan Paylaşalım

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
guclusat merhabalar; Taplin 9000 plus cihazına elle girsem keyleri cihazda daha sonra otomatik güncelleme yaptıgımda sorun yaşarmıyım bilmeden yapmak istemedim. Bir de diger cihazlar otomatik güncellemeleri hemen uyduya verirken taplinde en az iki gün sorun yaşıyoruz bunun cözümüne bakılıyormu. Hala otomatik güncelemelerin yeni yazılımı verilmedi herhalde
progress.gif

Taplin 9000 Ve 90001Fta Plus Sorunları Ve Çözümlerini Burdan Paylaşalım

Son düzenleme:
guclusat merhabalar; Taplin 9000 plus cihazına elle girsem keyleri cihazda daha sonra otomatik güncelleme yaptıgımda sorun yaşarmıyım bilmeden yapmak istemedim. Bir de diger cihazlar otomatik güncellemeleri hemen uyduya verirken taplinde en az iki gün sorun yaşıyoruz bunun cözümüne bakılıyormu. Hala otomatik güncelemelerin yeni yazılımı verilmedi herhalde
progress.gif

arkadasım yazılımlara elle key girmeyınız gelecek olan ota yazılımlarını bekleyınız keyler dun mesaı bıtımıne denk geldıgınde kaynakladı gereklı düzenlemeler yapılıyor arkadasım bundan sonra en kısa sürede hemen yazılımlar otaya eklenecektır

selam arkadaşlar taplin 9000 fta kanal taşıma nasıl yapıloyor bilen varmı taşıma sarı tuşa basıp kanalları seçiyom taşıyacağım yere geliyom bırakmak için bir gösterge yok bir türlü taşıyamıyorum bilen varsa yardımcı olursa minnettar kalırım

selam arkadaşlar taplin 9000 fta kanal taşıma nasıl yapıloyor bilen varmı taşıma sarı tuşa basıp kanalları seçiyom taşıyacağım yere geliyom bırakmak için bir gösterge yok bir türlü taşıyamıyorum bilen varsa yardımcı olursa minnettar kalırım

sarıya tekrar basıyorsun sonrada ok a ikikere bes taşınır.

başka yazılımdada okla seçtikten sonra gitmek istediğin yere gidip tekrar ok a bas tamamdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
9000 fta plus otasız cihaza bilmeden ota yazılımı attım.cihaz açarken sadece ON yazıyor kayboluyor erom ve hiçbir yükleciyle bağlantı kuramıyor (ali 3329 b1) bu durumdane yapmam gerekyor?

9000 fta plus otasız cihaza bilmeden ota yazılımı attım.cihaz açarken sadece ON yazıyor kayboluyor erom ve hiçbir yükleciyle bağlantı kuramıyor (ali 3329 b1) bu durumdane yapmam gerekyor?

Yapacak bir şey yok arkadaşım ancak servise gönderip flash yazılacak

Merhabalar. Ben uydu listesinde sadece Turksat'ı bıraktım diğerleri sildim. Geri getirme durumum var mı? Orada 30 'a yakın uydu isimleri ve konumları vardı. Eutelsat w1,w2,w3 , Thor gibi. Kanal sıralamasını kendime göre yapılandırmıştım ama fabrika ayarları desem listem yine bozulkacak. Ne yapmam gerekiyor.
Teşekkürler.

Merhabalar. Ben uydu listesinde sadece Turksat'ı bıraktım diğerleri sildim. Geri getirme durumum var mı? Orada 30 'a yakın uydu isimleri ve konumları vardı. Eutelsat w1,w2,w3 , Thor gibi. Kanal sıralamasını kendime göre yapılandırmıştım ama fabrika ayarları desem listem yine bozulkacak. Ne yapmam gerekiyor.
Teşekkürler.

Yapmış olduğunuz listenin yazılım yükleyici program üzerinden dump seçeneğini secerek bilgisayara kopyasını alınız daha sonra fabrika ayarlarına dönünüz

Taplin Hakkında en geniş bilgilere buradan ulaştım.Emeği geçen herkese teşekürler...
Elimde Taplin 9001 fta plus bir cihaz var. Forumdan birkaç yazılım yükledim, elle bissleri girdim.Bunlara rağmen ntv spor ve trt sporu bir türlü izleyemedim...
Bu kanalları seyredebileceğim güncel bir yazılım var mı?
Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
ntv spor kanalının identleri değişmiş oldugundan sorun yaşıyorsunuz keyler zaten cihazda mevcuttur kalını silip yeniden ayarlayınız.TRT Spor diye bir kanal yokki trt haber kanalı olmadımı?
cihaza biss key eklerken biss kısmına kanalın ismini yazmanız gerekiyor

Sayın Uydu doktoru,
ilgi ve alakanız için teşekkür ederim...
"kalını silip yeniden ayarlayınız." derken ne demek istediğinizi anlamadım.Lütfen biraz daha açarmısınız.
trt spor derken trt 3'ü kastediyorum.
Saygılar...

ntv spor kanalını kanal listenizden ve tp listesinden silip yeniden tarama yaptıracaksınız trt 3 için biss key şifresi girmeniz gerekiyor

merhaba güçlüsat usta elimde taplin 9001 fta plus cihaz var uydudan güncellemeli.bu cihaz 1-2 saat calışınca yayın donuyor cihazın ön displayında bazen 0 bazende kafasına göre değişik yazılar çıkıyor. kapatıp açınca düzeliyor, sonra tekrar hataya düşüyor.ana kurtarma yazılım yükledim düzelmedi. ist. servise göndermeden yapılacak şey varsa burada yapabilirmiyim saygılar..

merhaba güçlüsat usta elimde taplin 9001 fta plus cihaz var uydudan güncellemeli.bu cihaz 1-2 saat calışınca yayın donuyor cihazın ön displayında bazen 0 bazende kafasına göre değişik yazılar çıkıyor. kapatıp açınca düzeliyor, sonra tekrar hataya düşüyor.ana kurtarma yazılım yükledim düzelmedi. ist. servise göndermeden yapılacak şey varsa burada yapabilirmiyim saygılar..

sorun yazılım ile düzelmiyorsa işlemci bozuk olmaz ihtimali yüksektir arkadaşım bu durumda servisimize göndermeniz gerekiyor.

İyi Günler, Taplin 9001 fta plus cihaz kullanıyorum, ALI 3329C 32001-01016, maincode V1.1689 , güncelleme frekansımda, Frekans-11746, Sembol Oranı-27500, Polarite-H, Donwload Pid-207 ota güncelleme yapmaya kalktığımda. Bilgi toplama başarısız oldu.. bilgisi veriyor.. Güncelleme yapabilmek için ne yapmalıyım.. Cevabınızı bekliyorum.

Merhaba, Benim cihazımın mı güncelleme özelliği aktif değil? Yoksa Taplinin uydudan güncellemesimi aktif değil?

Geri
Yukarı