Taşındım, Yeni uydu sisteminde bazı kanallar şifreli? Neden olabilir?

kaanrevan

Üye
Kayıtlı Üye
Önceki evde problem yoktu, şimdi otomatik arama yapıyorum ATV TV8 gibi bazı kanallar şifreli. Neden kaynaklanabilir acaba? Aynı girişin uydu ucunu degiştirip tv nin rf girişine takınca 40 kanallı kablo tv yayını veriyor. UCU değiştirip uyduya takıyorum arama yaptırıyorum ama bir çok kanal şifreli görünüyor. Bunu nasıl çözebilirim acaba? Türksat 2A / 3A yazıyor uydu listesinde. Acaba uydu da mı bir problem var? E 42.0 yazıyor yan tarafında. Oturduğum yer sistemli bir site. Bunu düşünmeyecek kadar zeki olamazlar.

Uydu cihazına gelen sistemi kontrol ediniz yada sistem hakkında bilgi alıp buradan yazarsanzı ona göre bilgi verebilirim.Merkezi sistem olmayabilir bu durumda cihazın şifreli kanal yazması normal olabilir.Yani uyumsuzluk olabilir

valla yetkili ile görüşüyüm dedim, telefondakini açıklaması

"Evet bazı kanallar çakışıyor. Normal antenden kullanın" :D Kablo tv de bi kalitesiz ki sormayın hiç olmuyor lcd tv de. Neyse artık Dijiturke bakacaz.

Çakışma varsa sorunu çözmek zor olur demekki bulunduğunuz yerde uyumsuzluk söz konusu yapacak fazla bir şey yok anlaşılan

Geri
Yukarı