Sunny at-7010 d ile ilgili bir sorunum var?

sniper845

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar öncelikle sunny at-7010 d modeli uydu alıcım var.Sorun ise şu:

çift çanak kullanıyorum birinde türksat birinde sirius var.1 ay önce taşındım ve çağırdığım adam çanağı hotbird'e sabitlemesi gerekirken sirius'a sabitlemiş.Borcum olduğu için de çağıramadım maddi olarak şu an verecek durumda değilim.Sorun bu da değil.Asıl sorun sirius içindeki bir kaç kanalın uydu alıcıma pin kodu koymuş olması.Sirius bağlandıktan sonra kanal ayarı yapacaktım ancak bütün menülerde pin kodu var.Sonra sirius'taki kanalları gezerken pg ve pd diye iki kanalın pin koduyla kapalı olduğunu gördüm.Bu kanalların nasıl oluyor bilmiyorum ama uyduyu kitlemiş olabileceğini düşündüm.Şu çanağı değiştirme değil de pin kodunu kaldırma işlemini kendi başıma halledemez miyim diye sormak istiyorum.Halledebilirsem de nasıl?Şimdiden teşekkürler!!!

menuden sistem ayarlarına gelip kumandadan sırayla kırmızı yeşil sarı mavi tuşlarına bas.şifren 0000 olur.kanalların üzerinde ve menuye girerken artık şifren 0000.kolay gelsin.

Sunny 7010 cıhazına kaon yazılımı yüklü ise o zaman yapılacak işlem menü+sistem+463330 tuşla

Geri
Yukarı