smart mx04 v1.11P3 yada v1.14P2 yazilimlari neden biss,sct,absat kanallarini acmiyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saver
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

saver

Guest
smart mx04 v1.11P3 yada v1.14P2 yazilimlari neden biss,sct,absat kanallarini acmiyor.Istence bu yazilimlarada viaccess 2.6 eklenebilirmi, bu yazilimlarda nasil bir uygulamayla yayinlar acilabilir.Ustalardan acil yardim bekliyorum cünkü buyazilimlar v1.21B1 yazilimlarina göre daha hizli. tesekkürler.

yazılım eklenmesi lazım ama key menüsünden degıl arkadaşım smart üretici firma ile görüşünüz bu yazılımlarda via2.6 yazılımı oluyor forumda verdiğim clone yazılımı var sadece menü farklı onu da kullanabilirsiniz

Son düzenleme:
key menüsüne girip trt3 keylerine gelip ok deyın ve çıkın maç ozaman izlersiniz

Ustam yukrida vermis oldugun yazilimi yükledim.yeniden seting düzenlemesi yaptim.Eskisine nazaran cok yavasladi bu neyise fakat simdiki problemim cok büyükastradaki acik olan(RTL,PROZIEBEN,SAT1......GIBI KANALLAR) Kanallar gösterimi degisti 16:9 döndü bende büyük plazma var simdi görüntü yukari ve alt kismindan kücüldü.menü-tv einstellung dan bütün ayarlari denedim.düzelme yok.ya asiri büyüyor yada kücülüyor.eski yazilimda bu sorun yoktu.menü ayarlari simdiki yazilimdakinin aynisi tekrar eski yazilimi yükleyince sorun yok.fakat hicbirsey acmiyor,sizin verdiginiz yazilim aciyor fakat benim bu problemimi yazilim da düzeltebilirseniz sevinirim yazilim birazda hizlandiril tadina doyum olmayacak cünkü görüntü kalitesi cok güzel.bu yazilim üzerinde lütfen biraz ugrasin biz smart cilar olarak sizden bunu rica ediyoruz. bizim elimizden birsey gelmiyor.tesekkürler

cihazın yavaşlaması menüden ve özellikleri smart mx04 den dah afazla olduğundan kaynaklanıyor smart mx04 de fazla bir özellik yok maalesef 16:9 da sorun olabilir fakat bu durumya yazılımın değişmesi gerekir tv üzerinden ayarlamayı deneyinizastra yayınları emu i,le çalışıyorsa softcam güncellemesi yaparak denemek lazım arkadaşım astra bende yok tam olarak durumunu bilmiyorum bizim asıl işimiz taplin smart degıl emsali bir cihaz olduğundan kullanıcılara yazılımlarınınıyorum bence smart ile görüşüp yazılım yaptırtabilirsiniz sonuç ta almanyada daha güçlü bir firma satışları iyi ama neden bu yazılımı kendileri için yaptırmadıklarını anlayamadım ben de uyraşıyorum yazılımda değişiklikler yaptırabilirsem foruma eklerim

Güclüsat ustam cevap yazdiginiz icin cok tesekkür ederim.Ustam televizyondanda denedim olmadi sizden baskada bu smartlarla ugrasan yok.Yeni yazilimlari hep sizin saytenizden bulabiliyorum.Elimde octagon 118fta ve Head SD 790 FTA fakateski model yani bileckpanter degil bunlarada yeni yazilimlar yapilmaz oldu, hicbirsey acmiyorlar.su anda sadece smart aciyor oda sizin sayenizde.smart üzerinde birazdaha durursaniz cok memnun olurum.smart kücükte olsa kullanimi bakimdan benim hosuma cok gidiyor.Benimle ilgilendiginiz icin tesekkürler.

yazılımla ilgili bazı sorunlar ile zaten uğraşıyorum fakat hızlanma ıle ılgılı bir çalışma yapmayacağız çünki üzerinde eklediğimiz özellikler bize ait olan ve ihtiyacımız olan özelliklerdir diğer sorunları artık zamanla çözeceğimize inanıyorum

slm arkadaşlar elimde smart mx04 cihaz var yukrıdaki yazılımı attım cihaz taplin oldu ama key menüsüne nasıl girilir emu yu nasıl aktif edebilirim yardımınızı bekliyorum

Geri
Yukarı