Smart mx 04 de emu ve yazılım nasıl?

baycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba,
smart mx 04 fta cihazın yabancısıyım emuyu açmak için nasıl bir yol izlemek gerekiyor.
Cihaz bilgisinde: S1E52-25R 31001-00000
maincode V1.13p2 20080806-154754
Sanırım 2008 yazılımı var. Cihaza yazılım nasıl yükleniyor. Next kullanıyorum ve bunun için kullandığım rs yükleme kablosuyla smarta yazılım yükleyebilir miyim? Yükleme konusunda ayrıntılı bilgi bulamadım, yardımlarınız için teşekür ederim.

bende yeni üye oldum foruma,biraz arastirdim bende bulamadim dogrusu,bendede smart mx 04 L var.bu receiverda sifre girilecek yer yok,hangi yazilimi yükleyecegim bende bilmiyorum dogrusu,birde nasil yapilacagi anlatilan bir bölüm varsa yardimci olursaniz sevinirim bende.

smart mx04L için nasıl bir yazılım lazım sana arkadaşım türksat biss yeterlimi yada hotbirt sct açsa olurmu forumda bu konu ile ilgili bir yazılım verdim yazılımı rs232 den yükleyebilirsiniz

smart mx04L için nasıl bir yazılım lazım sana arkadaşım türksat biss yeterlimi yada hotbirt sct açsa olurmu forumda bu konu ile ilgili bir yazılım verdim yazılımı rs232 den yükleyebilirsiniz
bu arada ben almanyada yasiyorum,yani türksat 3c bati da bazi kanallar özellikle maclarda sifreliyorlar.
ben sistem ayarlarindan -> tv sistemine giriyorum,normalde bildigim kadariyla kirmizi tusa bastigimizda keylerin cikmasi gerekiyor(yalnisda biliyor olabilirim) ancak herhangi bir key sayfasi acilmiyor.mesela ictimai tv de bugün maclar var yada trt-1 almanya ligini veriyor,en kötüsü milli maclarda bile sifre giriyorlar,bunlar icin key girmem gerekiyor ama nasil oldugunu daha dogrusu bende key girmek ici gerekli yazilim yüklümü degilmi onuda bilmiyorum,bu keyleri girebilecegim bir yazilim yüklenebilirmi? cok tesekkürler.

bu arada ben almanyada yasiyorum,yani türksat 3c bati da bazi kanallar özellikle maclarda sifreliyorlar.
ben sistem ayarlarindan -> tv sistemine giriyorum,normalde bildigim kadariyla kirmizi tusa bastigimizda keylerin cikmasi gerekiyor(yalnisda biliyor olabilirim) ancak herhangi bir key sayfasi acilmiyor.mesela ictimai tv de bugün maclar var yada trt-1 almanya ligini veriyor,en kötüsü milli maclarda bile sifre giriyorlar,bunlar icin key girmem gerekiyor ama nasil oldugunu daha dogrusu bende key girmek ici gerekli yazilim yüklümü degilmi onuda bilmiyorum,bu keyleri girebilecegim bir yazilim yüklenebilirmi? cok tesekkürler.

http://www.uydudoktoru.com/wodex-wx1000fta/1063-wodex-wx1000fta-biss-key-nasil-girilir-resimli.html

linki incele resimleri takip ediniz gerekli açıklamalar mevcuttur

ben sadece türksat izliyorum onun icin türksat biss yeterli benim icin,acaba hangi linkteki yazilimi yüklemem gerekir?

bu akşam ki maç için yazılım hazır ama cıhazınıza olması ıcın dönüşüm yapacağım forumu takip ediniz

bu akşam ki maç için yazılım hazır ama cıhazınıza olması ıcın dönüşüm yapacağım forumu takip ediniz

tesekkür ederim takip edecegim,ancak ben galiba tam anlatamadim,ben sadece bugün icin degil,mesela herhangi bir zamanda yine key girebilmek istiyorum,bende keyleri yazabilecegim bir yer mevcut degil,bu keyleri girebilmek icin sanirim bir yazilim yüklenmesi gerekiyor,ben bu yazilimi nasil yükleyecegimi ve nerde bulacagimi ögrenmek istiyorum,kusura bakmayin galiba cok soru soruyorum ancak acemiligime verin

foruma ekleyeceğim yazılımda ıstedıgınız her sey mevcuttur arkadaşım güncel keyleri ben yazılımla göndereceğim gerisi sana kalmıs elle key ekleyebilirsiniz

Merhaba,
smart mx 04 fta cihazın yabancısıyım emuyu açmak için nasıl bir yol izlemek gerekiyor.
Cihaz bilgisinde: S1E52-25R 31001-00000
maincode V1.13p2 20080806-154754
Sanırım 2008 yazılımı var. Cihaza yazılım nasıl yükleniyor. Next kullanıyorum ve bunun için kullandığım rs yükleme kablosuyla smarta yazılım yükleyebilir miyim? Yükleme konusunda ayrıntılı bilgi bulamadım, yardımlarınız için teşekür ederim.

Ustalar benim sorunum nasıl çözülebilir. Yukarıda yazdığım gibi cihaz smart mx 04 ve diğer bilgiler de yazılı.

Yardım için telekkürler.
Anladığım kadarıyla bu cihaz Taplin 9000 le aynı yazılımı paylaşıyor doğru mu acaba?

Geri
Yukarı