Bir tane arkadaşta yokmu eprom dump dosyası ücret neyse göndereyim arkadaşlar
Sony KDL-55EX710 LED TV Firmware 4.131
Improvements over version 4.118: – Enables Transport Layer Security 1.0 (TLS1.0) to enhance security of Internet applications – Improves reliability to the Secure Sockets Layer 3.0 (SSL3.0) Benefits provided by previous updates and included in version 4.131: – Improved performance and stability...drivers.plus
Numarası nedir?
ustam eprom entegresi değil içindeki yazılım lazım eprom numarası dediğin entegrenin üzerindeki ise24c32wpBu ne?
Eeprom numarası nerde?
cevat ustam frimware ayrı o flash bellekle atılıyor onu biliyorum benim sorunum epprom entegresi içindeki yazılım tel versem daha net anlatacam kabul edersenYazılımı barındıran entegreye Eeprom ,
Eeprom içindeki yazılıma firmware denir. Yukarida adresi paylaştım.
Kolay gelsin.
Yazdığınız 24c32 Eeprom çipi 'dir.eprom numarası ne eprom entegresindeki numarayı diyosan 24c32wp
Burada dır.Sony KDL-55EX710 LED TV Firmware 4.131
Improvements over version 4.118: – Enables Transport Layer Security 1.0 (TLS1.0) to enhance security of Internet applications – Improves reliability to the Secure Sockets Layer 3.0 (SSL3.0) Benefits provided by previous updates and included in version 4.131: – Improved performance and stability...drivers.plus
Elektrotanya for electronics experts
Electronics forum for electronics experts to repair defective appliance.elektrotanya.com
cevat ustam frimware ayrı o flash bellekle atılıyor onu biliyorum benim sorunum epprom entegresi içindeki yazılım tel versem daha net anlatacam kabul edersen
Ustam senin söylediğin ankartın işlemci yazılımını güncellemek için güncelleme dosyası 24c32 eeprom çipi in belleği 32kb senin dediğin dosyanın boyutu 32mb fizikten zaten yüklenmez, yüklenmiyor da zaten çünkü o dosya eprom yazılımı değilYazdığınız 24c32 Eeprom çipi 'dir.
Çipe yüklenecek yazılım da,
Burada dır.
Kolay gelsin.