site rengi

Yeşil renk isnasın gözünü yoran bir renk tonu değildir rek tonajının gözünüzü yorması monitörününüzden kaynaklanır bende kendi monıtorum ve şirket monıtoru ıle aynı farklılıgı göruyorum su anda bunun uğrasacak durumda degılır sıtenın tam olarak eklentılerı bitmedi daha sitemap bile yapamadık uyelık sistemini tr yapamadık bunları once bitirelim gerisinde sonra bakarız

site bu rengi değişti gayet güzel olduğunu düşünüyorum yorumlarınız nelerdir

bencede güzel oldu gözü yormuyor. ama bazı yeni ve dikkatçekilmesi gereken konuları daha canlı renk tonları kullanılmalı diye düşünüyorum. şu an sadece tekrenk kullanılmış saygılar

bencede güzel oldu gözü yormuyor. ama bazı yeni ve dikkatçekilmesi gereken konuları daha canlı renk tonları kullanılmalı diye düşünüyorum. şu an sadece tekrenk kullanılmış saygılar
Bahsettıgınız ozellıkelr eklentiler yapılarak oluyor eskı forumda bu tur eklentılerden kaynaklanan acıktan dolayı hackerler saldırdıgını dusunuyoruz dolayısı ıle eskı eklentılerın yarıdan fazlası forumdan kaldırdık eklemeyıde dusunmuyoruz taki saglam bir versıyonu cıkana kadar şimdilik bu sekılde yola devam

Geri
Yukarı