resetleme sorunu

blackdanger

Tanınmış Üye
Kayıtlı Üye
selam bu gece bir sorunla karşılaştım tv izlerken cihaz 10 dakikada bir kendi kendine kapanıp tekrar açılıyor bunu neden yapmaya başladı anlayamadım kumandadaki pause tuşuna basmamla bir alakası varmı. ne yapmam gerekiyor..

selam bu gece bir sorunla karşılaştım tv izlerken cihaz 10 dakikada bir kendi kendine kapanıp tekrar açılıyor bunu neden yapmaya başladı anlayamadım kumandadaki pause tuşuna basmamla bir alakası varmı. ne yapmam gerekiyor..

pause tuşuna baslamla cihaz reset çekmez fabrika ayarlarına dönüp yeniden deneyiniz yada yazılım yükleyerek cihazı yeniden güncelleyiniz

fabrika ayarlarına döndüm cihaz düzeldi galiba ama yine tüm bilgiler uçtu gitti.motor ayarları .sıralı kanallar falan filan.neyser cihaz şimdilik düzeldi dünden beri yeni bir cihaz bakmaya başlamıştım.

kanal listelerini ayarladıktan sonra bilgisayarınıza yedeğini alabilirsiniz hatta fabrika ayarlarına dönsen bile kanalları silinmeyecek şekilde cihaza kaydetmeniz mümkün

kanal listesini editör ile bilgisayara alıp yeniden cihaza default db olarak yüklemen lazım forumda kanal listesi nasıl yüklenir uygulaması mevcuttur videolu olarak izleyebilirsiniz

Geri
Yukarı