Prozeg PVR333CA USB Hotbirt Dorcel Absat Hellasat yazılımı 23.09.2010

uydudoktoru

Tanınmış Üye
Yönetici
Yönetici
Prozeg PVR333CA USB HotbirtDorcel Absat Hellasat yazılımı 23.09.2010 osd9 menü yazılımıdır kanal listesi güncel değil ana yazılım olarak ta kullanabilirsiniz.yükleyici program zip içinde vardır.

hotbirt üzerinden açılan Kanallar

11681 Horzantal 27500 absat paketinden
Rtl9
ab1
ab moteurs
anımaux
chasse-peche
toute ı histoire
nt1
actions
mangas
encyclopedia
france5
france ö
lcp
--
11411/275 horzantal
Dorcel
--
12692/H/27000 frekansındaki kanalları açmaktadır

--------------------------------
Hellasat uydusundan ise

12525/H/30000
12565/H/30000
12648/H/30000
12689/H/30000

Cihan(3329e)-OSD9_09_16.rar

yazılımda scart çıkışını kapatıp açıyor cihaz kanaldeğiştirince bu sorun düzeltilecekmi çok hoş karşılanmıyor başka bir sorun yok gibi görünüyor.

---------- Sonra gönderilen 30-09-2010 Saat 19:25 ---------- İlk önce gönderilen 25-09-2010 Saat 17:34 ----------

yazılımda scart çıkışını kapatıp açıyor cihaz kanaldeğiştirince bu sorun düzeltilecekmi çok hoş karşılanmıyor başka bir sorun yok gibi görünüyor.
Yazılımda düzeltilemiyormu baya şikayet var müşterilerden

---------- Sonra gönderilen 30-09-2010 Saat 19:25 ---------- İlk önce gönderilen 25-09-2010 Saat 17:34 ----------

Yazılımda düzeltilemiyormu baya şikayet var müşterilerden

Bahsettiğiniz şekilde bri sorun göremiyorum arkadaşım olsa bile sizden başka şikayeti olanda yok bence sorun televizyondan kaynaklanıyor yada bir bağlanti hatası var yada sorun tam olarak nedir tarif edemediniz.

Kanal değiştirince tv ekranı kapanıp açılıyor yanlışmı anladım scart ilk devreye girer gibi eğer doğru anladıysam sorun yok.

prozeg scart test video.zip

yukardaki linte bir video ekledim videoyu izleyiniz sorun yok sorununuz kararak geçmek ise scart ile bir ilgisi yoktur menüden ayarını yapabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
yazılımda scart çıkışını kapatıp açıyor cihaz kanal değiştirince bu sorun düzeltilecekmi çok hoş karşılanmıyor başka bir sorun yok gibi görünüyor.

Tam anlatamadım şifreli kanallar arasında kanal değiştirince yapıyor normal kanallarda bir sorun yok

yazılımda scart çıkışını kapatıp açıyor cihaz kanal değiştirince bu sorun düzeltilecekmi çok hoş karşılanmıyor başka bir sorun yok gibi görünüyor.

Tam anlatamadım şifreli kanallar arasında kanal değiştirince yapıyor normal kanallarda bir sorun yok

Daha önceki aynı sorununuz da bir video gönderdim her halde izlememişsiniz ne yapalım bu sefer yeni bir video çekip gönderiyorum ve şifreli kanallar arasında test yaptım.

[video=youtube;7si37EXcxiQ]http://www.youtube.com/watch?v=7si37EXcxiQ&feature=youtu.be[/video]​

Geri
Yukarı