Powerful DC / DC converter

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
Güçlü DC / DC konvertör
Temel devre sadece birkaç harici bileşenler düzgün fonksiyonu için, bu yüzden son derece entegre devrelerin bir gruba ait, LM2576-Ayar olduğunu. Temelde 3A için sabit akım için ayarlanabilir çıkış gerilimi ile bir aşağı dönüştürücüsüdür. Devre satın alırken bir devre soyadı Ayarı almak gerekir. Etiketli Adj üretim olmadan aynı devre olmadan 5V çıkış gerilim regülasyonu sabit değil. Çıkış gerilimi aynı veya daha az girişe kadar olabilir. Sadece hafif bir değişiklik devresi ile ters fonksiyonu için devre LM2577-i. olarak kullanılacak
Sürücünün doğru fonksiyonu için yaklaşık 150uH endüktans ile gerekli bobin olduğunu. Akım taşıma kapasitesi sürücü gerektiren bağlıdır. İyi olduğu hakkında 25mm çapında Toroidal üzerinde sargılar. Ayrıca bobin vypájené bilgisayar kaynakları ve diğer darbe teknikleri kullanılabilir. Tam sarı işaretli çekirdek ile uyumludur. Özellikle, çapı sarı toroid 27 mm tel 1mm 45 sırayla reel gerekmektedir. Bu bobin elektronik GES mağazalarda satın alınabilir. Çıkış iyi çıkış gerilimi yumuşatmak için başka bir bobin ile donatılmış olabilir. Filtre kapasitörler gerekli gerilim inşa edilmelidir.
Şahsen 4V 1A gerekli ve dağıtım donanımları sadece 12V kullanılabilir olan ekran için bir parlaklık gerilim elde etmek için bu invertör kullanılır. Bu da özellikle 8W önemli kayıplar getiren bir direnç ya da yarı iletken dengeleyici olarak 1A 8V de çarpışan. Inverter I verilen koşullar,% 82 altında ölçülen yaklaşık% 75-91 etkili tasarımına göre çalışır. Bu toplam kayıpları sadece 0.72 W yani bir tetikleyici direnç kullanarak daha az 11.1 kez temsil anlamına gelir. Ve buna değer
Çıkış filtresi, ben parlaklık gerilim özellikle filtre olmayabilir onu özledim. Bütün kolayca boyut 2x5cm bir plaka üzerine çıkılan. Daha büyük numuneler için soğuk orantılı olarak büyük olmalıdır. Yüksek verim sayesinde pratik olarak ısı değil, çünkü benim durumumda, bu, daha çok bir formalite soğuktur.

1674336264655.png

Eklentiler

Son düzenleme:
Geri
Yukarı