Online kazanç

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
Son zamanlarda oldukca çogalan internetten para kazanma vaatleriyle insanlarımızın aklını uçuran web siteleri ve imail ler gizliligini korumaya devam ediyor.bu tür programlara ücret ödeyerek başlayanlar gene aynı vaatlerle kendilerine müşteriler edinmekte,bu çagdışı ve ahlaki degeri olmayan ticaret sittemini yaklaşık altı aylık bir araştırma sonunda tüm yönleriyle uydu doktoru üyeleri için açıklıyacagım.öncelikle şunu söylemek isterimki bu yöntemler elbette gerçek ama ögrettigini yada ögretecegini söyleyenlerde açıkcası bu işi tam anlamıyla bilmemektedir.sizlerin huzurunda uydu doktoru yöneticilerinden calısmalarımı yayınlayacagım bir bölüm açılmasını rica ederim sevgi ve saygıyla kalın

---------- Sonra gönderilen Saat 09:29 ---------- İlk önce gönderilen Saat 09:28 ----------

merhaba arkadaşlar artık yavaş yavaş sizleri bu konu hakkında bilgilendirmeye başlamak istiyorum.
öncelikle sizlere internet kazanclarını sırasıyla başlıklar halinde anlatacağım fakat anlamanız icin kısaltmalar kullanmadan.
1: TIKLAMA BAŞINA ÖDEME
bu başlık altında site sahipleri çeşitli reklam veren kaynaklardan alacakları html kodları sitelerine yapıştırmak suretiyle oluşan banner ler yada linkleri ziyaretcilerin tıklamaları karşılıgında yapılan ödemelerdir ancak bu yöntemle para kazanmak ülkemizde pekte mümkün degil bu başlıgı kısaca gecelim

2: EFFİLİATE

işte asıl para kaynagı burda cok derinlere inmeden anlatmak isterimki bu yöntemi siteniz olsun olmasın farketmez herkez yapabili

bu yöntem size html bilmenizi gerektirmez site sahibi olmanızı gerektirmez ingilizce veya herhangi bir yabancı dil bilmenizi gerektirmez fakat bu saydıklarımı bilirseniz bu işi yapmanız elbette kolaylaşır.
Effiliate yi anlamanız için biraz açmak istiyorum effiliate kısacası komisyonculuk demek diyebiliriz yani siz bir başkasının ürünlerini web üzerinde pazarlıyarak satışını gerçekleştiriyorsunuz ve satılan her ürün için belirlenen komisyon otomatik olarak hesabınıza aktarılıyor elbette bunları yapmak anlattıgım kadar kolay degil hemen üzülmeyin ögrenmeniz gerekenleri sırasıyla sizlere anlatıcam.
kesinlikle hiç bir şeye lap diye atlamayın öncelikle bizi takip edin burada size anlatıcaklarımızı kendi cabalanızla araştırın,anlamadıgınız konuları tekrar tekrar okuyun veya uygulayın dünyada pek cok satıs sitelerinin effiliate kayıt siztemleri mevcuttur ancak bu işi türkiyede yapmak için pek fazla heveslenmeyin çünki türkiyede bu sistem henüz mevcut degil ama dünyada 1997 yılında öncülügünü yapan amazon.com tarafından başlatılmıştır daha sonra bu kaynaklar hakkında bilgiler vericem.
öncelikle aklınızda oluşan sorulara cevap vermek istiyorum
1:SİZ BU İŞTEN PARA KAZANIYORMUSUNUZ
yaklaşık 6 aydır derin bir araştırma içindeyim ama henüz kazanmaya başlamadım fakat kazanabilirdim bir site kurdum şu anda tasarım aşamasındayım bu işte acele etmemeye özen gösteriyorum dünyanın sayılı bir kaç satış sitesiyle ortaklık anlaşmasını yapmış bulunmaktayım ve sitemi buralardaki ürünler dogrultusunda tasarlıyorum ve en önemlisi para kazanacagınızı allayıp pullayıp size vaatlerde bulunarak bu sistemi anlatan bir ürün satma cabasında olabilirdim ama bunu yapmıyorum bu işte karşılaştıgım yalanlar ve sahtekarlıklardan usandım ve bunların sırrını açıga vurmaya kararverdim anlatacaklarım ve sizlere ögreteceklerime şaşıracaksınız cünki bu işi dogru yapmayı başarırsanız büyük paralar kazana bilirsiniz.

2:İNGİLİZCE BİLMEDEN NASIL YAPACAĞIZ
Bu gayet basit ortaklık anlaşması yaptıgınız kişiler size gerekli araçları veriyorlar bu araçlar icersinde hazır reklam şablonları resim editörleri hatta html editörleride mevcut

3:BEN BU İŞİ PROFESYONEL YAPMAK İSTERİM
O halde ciddi bir destek almanız gerekir bir web sitesine sahip olmalısınız bunun yanı sıra belli bir miktar maddi kaynak ayırmanız gerekir örnek olarak 500$ fazlasıyla yeterli olabilir ciddi beyin fırtınaları oluşturmanız ve azda olsa ingilizce bilmeniz gerekecek fakat ingilizceyi ceviri kullanarak cat pat halledebilirsiniz ben öyle yapıyorum

dahada kafanıza takılan sorular varsa lütfen yazın bilgim dogrultusunda cevaplamaya calışırım şimdilik bana müsade devamı yakında gelecek saygı ve sevgiyle kalın :)

EFFİLİATE AĞLARI

Öncelikle bu yazı dizimize gerekli önemi gösteren yöneticilerimize huzurlarınızda teşekkür etmek isterim.
Şimdi işimize geri dönelim daha evvel effiliatenin ne oldugunu anlamıstık ve artık kendimize uygun bir effiliate ağı bulalım ve incelemeye başlıyalım bu oldukca dikkatli bir iştir.konu içersinde anlaşılması zor olan yazılarımızı tekrar tekrar okumanızı oneririm.

CLİCKBANK

C
lickbank dünya üzerinde bu işi yapan cok ciddi firmalardan biridir,ortaklarına yaklasık 10000 üzerinde ürün sunmaktadır yani effiliateciler (pazarlamacılar) ve ürün sahiplerini buluşturan bir sistemdir buradaki ürünleri gerek kendi web sitenizde gerekse site sahibi olmadan satışlarını gerceklestirip para kazanabilirsiniz,elbette bu iş ciddi bir egitim gerekmektedir zamanla hep birlikte ögrenecegiz,ve bu işin ne kadar kolaylaştıgını fark edeek ciddi mevlalarda rakamlar kazanabiliriz.
CLİCKBANK öncelikle bu link üzerinden kayıt olmanız gerekmekte kayıt işlemleri tamamiyle ücretsiz bu işlemleri yaparken verdiginiz bilgilerin dogru oldugundan emin olmalısınız ve kesinlikle türkce karekter kullanmayın ingilizce olan bu siteyi dha iyi anlayabilmeniz için googletoolbar yukleyerek cevir dügmesini tıklayın,ingilizce sorular türkce olacak sizde gereken bilgileri gerekli boşluklara doldurabilirsiniz.vereceginiz email adresinin dogru olması gerekmekte ben sizlere kesinlikle gmail kullanmanızı şiddetle öneririm eger gmail hesabınız yoksa bu işlemlerden evvel mutlaka bir gmail hesabı edinin çünki ilerleyen derslerde buna ihtiyacımız olucak kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra email hesabınızı kontrol edin gereken aktivasyonu gercekleştirin şifre ve kullanıcı adınızı unutmayacagınız ve asla başkalarının eline geçmeyecek şekilde muhafaza ediniz.

www.clickbank.com web sitesinin ana sayfası kayıt işlemleri gercekleştikten sonra bu linkten kendi cabalarınızla siteyi biraz inceleyin şimdilik musadenizle

esen kalın

Bir sonraki yazımızda clickbank ı inceliyerek tanımaya başlıya biliriz

Geri
Yukarı