MX04L+ Yardım?

metinardicli

Üye
Kayıtlı Üye
Arkdaşlar merhabalar, Almanyadan adı geçen model geldi,
Ancak EMU'yu nasıl aktive edeceğimi bulamadım... Sanırsam EMU lu yazılmı yok...

Soruyu şöyle de sorabilirim; Cihazda ALI3329C chipset var, acaba başka markaların emulu yazılımları bu cihaza yüklenebilir mi?

evet yüklenir ama direkt olarak yüklenmezler emu aktif etmek için tv sistemine gelip 9999 tuşlamanız gerekiyor. forumda yazılımları mevcuttur

evet yüklenir ama direkt olarak yüklenmezler emu aktif etmek için tv sistemine gelip 9999 tuşlamanız gerekiyor. forumda yazılımları mevcuttur

hocam açıkçası fazla bilgim yok ancak TV sisteminde 9999 yaptığmda alet hiçbir tepki vermiyor ki içinde şu an fabrika çıkışı orjinal yazılım var, dediğiniz gibi emulu yazılım bulmam gerekli, acaba bu cihaza uyacak bir yazılımın linkini verebilir misiniz?

Sanırsam altta verdiğim cihazlar aynı tip chipseti paylaşıyorlar;
Chip ALi-3329C_SPI(2Mb)_HDMI
32003-01001 = Smart MX04L+
[HDMI-Anschluss]
32003-01009 = Micro electronic M52 (Digital M52)[HDMI-Anschluss]
32003-01022 = VisionNet HDMI-FTA [HDMI-Anschluss]
32003-01039 = Megasat 4100 HDMI [HDMI-Anschluss]

Eklentiler

Son düzenleme:
Smart MX04L cihaza yazılım olarak http://www.uydudoktoru.com/smart-mx...vr/428-smart-mx04l-sorglospaket-090301-a.html linktekini kullanabilirsiniz.

Cihan Firmware V1.15B9 gefixt für den Smart MX04L

Cihanelektronik-Firmware vom 21.05.09 gefixt für den Smart MX04L

Software Version V1.15B9

http://www.uydudoktoru.com/smart-mx...15b9-gefixt-fur-den-smart-mx04l.html#post9784

hocam rahatsızlık veriyorum ayrıca saygısızlık etmekde istemiyorum ama internette gezinirken Alman forumunda biri MX04L için olan yazılım MX04L+(HDMI) için yüklenemez demişti (mantıken çünkü içnde HDMI portu için sürücü yokmuş)...

korktum bu yüzden, cihazı çöpe atmak istemiyorum, ayrıca size verdiğim listede(üst mesajımda) 32003-01039 = Megasat 4100 HDMI cihazı için bir adet sorglospaket buldum netten acaba o yüklenebilir mi?

hocam rahatsızlık veriyorum ayrıca saygısızlık etmekde istemiyorum ama internette gezinirken Alman forumunda biri MX04L için olan yazılım MX04L+(HDMI) için yüklenemez demişti (mantıken çünkü içnde HDMI portu için sürücü yokmuş)...

korktum bu yüzden, cihazı çöpe atmak istemiyorum, ayrıca size verdiğim listede(üst mesajımda) 32003-01039 = Megasat 4100 HDMI cihazı için bir adet sorglospaket buldum netten acaba o yüklenebilir mi?

bahsettiğiniz dosyayı foruma ekleyiniz bakalım fakat MX04L için hdm cıkışlı olanını görmedim smart mx04+ için var

Hocam ilginiz için teşekkürler, gaza geldim Almanyadan dönerken TR de HDMI çıkışlı cihazlar pek pahalı olduğu için Satürnden aldım bu cihazı, cihaz MX04L serisine sadece extradan bir HDMI portunun ilavesi ile yapılmış... Resmen adı MX04L+(hdmi) olarak geçiyor ve Ali 3329C 32003-01001 chipsete sahip...

Piyasada ID kodu tutan 3 tane clonu var gözüküyor;
Chip ALi-3329C_SPI(2Mb)_HDMI
32003-01001 = Smart MX04L+
[HDMI-Anschluss]
32003-01009 = Micro electronic M52 (Digital M52)[HDMI-Anschluss]
32003-01022 = VisionNet HDMI-FTA [HDMI-Anschluss]
32003-01039 = Megasat 4100 HDMI [HDMI-Anschluss]

Bende bunları sırası ile araştırdım ve Megasat 4100hdmi için EMU yazılımı buldum... Ama yüklemeye korkuyorum... Karşılaştırmak için 2 resmi de ekledim tamamen aynıdır cihazlar...

megasat_4100hdmi.jpg

Smart_mx04_hdmi.jpg

hocam değerli yorumlarınızı bekliyorum...

Eklentiler

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMİ olması HD cihaz anlamına gelmiyorz zaten bu yüzden bu tür cihazların üretimini şu ana kadar yapmadık ve HD modelimiz yakında piyasaya girecek neyse gelelim senin soruna kendi serisi olmadıgı sürece yükleme yapamazsınız ben bir kontrol edeyim id bilgileri farklı ıse fixleyeceğim yükleyip denemeniz gerekir

HDMİ olması HD cihaz anlamına gelmiyorz zaten bu yüzden bu tür cihazların üretimini şu ana kadar yapmadık ve HD modelimiz yakında piyasaya girecek neyse gelelim senin soruna kendi serisi olmadıgı sürece yükleme yapamazsınız ben bir kontrol edeyim id bilgileri farklı ıse fixleyeceğim yükleyip denemeniz gerekir

hocam cihazın HD olmadığının farkındaydım alırken, amacım normal receiverların sahip oldupu scarttan fullhd bir ekrana görüntü iletirken oluşan kaybı en aza indirmek için enterplasyon UPSCALE yapabilen bir FTA HDMI receiver almaktı... Onun için bu markayı seçtim...

hocam çok teşekkürler güzel haberlerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
Software ID 01039 FİX 01001

ıdcode.jpg
Yazılımın ıd kodu :01039
Smart serisi Id Kodu :01001

Yazılımda Id kod fix edildi Yani Id 01039 to Id 01001 Yapıldı

Bunu yüklemeden önce cihaz bilgisine girip en altta yazan custon ıd kontrol ediniz yazılım yükleyici üzerinde dump yazan yere tıklayınız ve yazılım dump kopyasını bilgisayara alın yüklemede sorun cıkar yada geri dönmek için kullanabilirsiniz

Eklentiler

Hocam Allah ne muradın varsa versin, çok çok teşekkür ederim...

Smart MX04L+ cihazım artık 4100HDMI olarak farklı menü ile çalışıyr, en önemlisi artık EMU aktif...

Ellerinize sağlık hocam...

Eklentiler

• SNV81107.jpg
    SNV81107.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 37
  • SNV81105.jpg
    SNV81105.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 36
Smart MX04L+ bende de var üstat.. bu emu receiver'a nasil yükleniyor? biraz acemiyim, yardim ederseniz sevinirim..

tesekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı