Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde görüntülemeyebilir. Yeni sürüme geçmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
arkadaşlar kawai marka mp3 e yazılım atmak istiyorum bunların uydu cihazları ğibi yükleme loaderi ve ğüncell yazılımı varmıdır yardımcı olursanız sevinirim (tek pilli)
arkadaşlar kawai marka mp3 e yazılım atmak istiyorum bunların uydu cihazları ğibi yükleme loaderi ve ğüncell yazılımı varmıdır yardımcı olursanız sevinirim (tek pilli)
kawai nin garantisiz modeli, bu tür hatalar devamlı oluyor kendim yapmam lazım yazılım yüklemem lazım kawainin sitesine giremiyorum servis şifresi istiyor bilen arkadaş varsa verisse sevinirim
arkadaşlar aşyadaki yazılım ve programı buldum ama bir türlü çözemedim.zamanınız olursa bu dosyayı inceleyip çözüpte yanıt yazarsanız çok sevinirim.saygılar..
arkadaşlar aşyadaki yazılım ve programı buldum ama bir türlü çözemedim.zamanınız olursa bu dosyayı inceleyip çözüpte yanıt yazarsanız çok sevinirim.saygılar