IPTV Tavsiye ve Öneri

cin8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba bundan 4-5 sene önce atın aldığım 65 ekran seg marka tv var o sırada samrt tdiye aldık. Youtube netflix web browser vs mevcut üzerinde. Normalde xioami stick ile izliyordum ama eve gelen misaifr çocuk cihazı hdm slotundan kırmış. Bende iptv kullandığım IPTVBOXPRO firmasına danıştım tv nin vestek üretimi odluunu browserden birşeyler alattı bende yaptım ssiptv ye giriyorum. Herşey sorunsuz ama kanal geçişelerini ve diğer şeylerş bir türlü karma karışık Yayınlar harika program berbat. Acaba başka program kurabilirmiyim bu tv üzerine yoksa cihaz ı almalıyorum? ben www.iptv.cam da firmaya soruyorum ama onlarda kendilerini sadece yayınlar şle ş-ilgili mükllef olduklarını program cihaz internet sorunu kendi sorunları ılmadığını söyledilr

IPTVBOXPRO karışmıyor buna ama bende çözüm varsa masrafsız çözeyim diyorum yoksa yine cihaz alacam demektir. Var mı bilgi tavsiye ve ya önerisi olan arkadaş?

Yazar: cin8
Makale başlığı: IPTV Tavsiye ve Öneri
Kaynak URL: Uydudoktoru Forum-https://uydudoktoru.com/
Alıntı ve Paylaşım Kuralları: Kaynak dahil olmak üzere makaleden kısa alıntı yapılabilir ancak makalenin tamamı yazarın izni olmadan başka bir siteye kopyalanamaz veya başka bir yerde yayınlanamaz.
Geri
Yukarı