HYBRIDBOX TWIN RCU Fixed 25.12.2011

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
Emu kod : menü 6666

Emu aktif : sürekli açık

UYDUDAN PAYLAŞIM:
eutelsat w3 uydusun dan ayrı bir hat çekilip cihazın input 2 bölümüne takılacak.
Menüye 7777 yapılacak karşınıza paylaşım ayarları çıkacak . aşagıdaki gibi:

kart paylaşım no: SDS
aktif : AÇIK
uygula :
LNB FRE : 9750-106000
DSİEGC : İPTAL
yapıp uygula ya basın. dah sonra exıt basıp çıkın
ok basıp kanal listesi ekrana çıktığında kumandadan 1111 e basın ve yanda uydu ismi yazan yerin altında SDS yazısı çıkacak yanında da rakam bu rakam bağlandığı kart sayısını gösterir . sonra hotbird ve astra uydusuna bakıp kırmızı işaretli kanallar çözülülecek.( kumandadan 1111 tuşuna bastığınızda sds yanda 0 gösteriyorsa bağlatınızı ve ayarları kontrol edin.)

Eklentiler

nasıl bir hata veriyor yazılımı mı görmüyor yada yazılım yüklemeye başlayınca mı bir hata veriyor

üstat taplin 4000 dvb s2 çift tüner olan uydu cihazına usb den attık yanlış yazılım diyor bu yazılımın yükleme loduru varmı cihazı kurtarmak içinde olabilir uydu cihazına

merhaba 4000 dvb s2 çift tüner cihazın yazılım ve yükleyici loaderi için www.uyduyazilim.net adresinden alabilir veyada uydudoktoru.com sitenin taplin hd bölümünden alabilirsiniz
üstat taplin 4000 dvb s2 çift tüner olan uydu cihazına usb den attık yanlış yazılım diyor bu yazılımın yükleme loduru varmı cihazı kurtarmak içinde olabilir uydu cihazına

LİNKDE YAZILIM MEVCUTTUR

http://www.uydudoktoru.com/taplin/17129-taplin-4000s-twin-yazilim-ve-loaderi.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım verilen lodur ile ne hibrit box nede taplin tivin nin yazılımı uydu cihazına atılıyor bizim burdaki amacımız çöken uydu cihazını kurtarmak firma şuana kadar herhangi bir kom porttan yazılım atmak için dosya hiçbir bilgi vermedi verdiğiniz dosyada çalışmıyor test ettim

Arkadaşım verilen lodur ile ne hibrit box nede taplin tivin nin yazılımı uydu cihazına atılıyor bizim burdaki amacımız çöken uydu cihazını kurtarmak firma şuana kadar herhangi bir kom porttan yazılım atmak için dosya hiçbir bilgi vermedi verdiğiniz dosyada çalışmıyor test ettim

kurtarma yazılımı diye bir olay yok arkadaşım (bu cihazlar için) iş loaderde bitiyor yanı kurtarma için kullancıgınız yazılımla alakalı değil.cihazın flashı içinde boot çökmüş ise kurtarma denen olayı gerçekleştiremezsiniz.

kurtarma1.jpg

Cihazdaki bootloader çökmemiş ise yükleyici programı çalıştınızı bu esnada cihaz kapalı konumda olması gerekiyor yazılımı yüklemedne önce resimdeki seçeneği işaretlemeyi unutmayınız yazılım yüklerken şeçili olacak.Yazılımı seçim işlemi tamamsa next (ileri) ktucuğuna (ikonuna) tıklayınız ve cihaza elektrik veriniz bir müddet bekleyiniz yazılım yüklemeye başlayacaktir..

merhaba arkadaşım vermiş olduğum program ve loaderde sorun yoktur ama senin cihazın flashın sökülüp yazılması gerek

konu faal değil ama ben yinrde yazayım bişiler

taplin yazılımlılara hybridbox usb den yamaz aynen tersi durumdada

ancak loderlen include bootloder seçeneğini işaretlewyip yazılımı öyle atıyoruz binevi flash atara gibi

saygılar

slm ustat bu modellerin yenı data yazılımı cıkdımı bana lazım bulamadım

Merhaba arkadaşım bu modeller ile ilgili yazılım daha çıkmaz diye düşünüyorum,firma üretici firma değişti yeni firma kendi ürettiği cihazlara ağırlık verdiğinden yazılım beklememek lazım.

Geri
Yukarı