:::Hiremco X Serisi Platform2 Yazılımları:::

FORCİBLE20

GOLDMASTER AR-GE DESTEK
Değerli X Serisi Kullanıcıları;

X serisi için, Platform2 TEST yazılımları ektedir..

Bu yazılımları yüklediğinizde, cihazınız GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA kalacaktır..

Bu yazılımları yüklerseniz, tüm sorumluluk size ait olacaktır.

Şimdi, sırasıyla, bilmeniz gereken çok önemli hususları sıralıyorum:

1) Hiremco X serisi, hitap ettiği kullanıcı kitlesi açısından, ( Bu mesajın yazıldığı tarihte) türkiye'nin en çok satan uydu alıcısı serisi durumundadır.

2) 1 nolu maddede belirttiğim husus, hiçkimsenin gidip zorla X serisi almasına veya Merih video'nun Platform2 yazılımı çıkarmasına sebep teşkil etmemektedir. Daha açık ifade etmek gerekirse:

"Bir uydu alıcısı satın aldığınızda, onu üzerindeki versiyon ile satın alırsınız! Üretici firmanın, o yazılımı güncelleme mecburiyeti yoktur ! Eğer isterse, tek yazılım verir, ve siz hiçbir hak iddia edemezsiniz"

( Bu durum, bütün uydu alıcıları için, hatta birçok "CED" ( Tüketici Elektroniği Cihazı) için geçerlidir. Bakınız: CE standartları )

3) X serisinde, Platform1 ile bugüne kadar yapılan 130'un üzerindeki değişikliğin, yarısından fazlası, kullanıcıların geribeslemeleri üzerine uygulanmıştır.

4) Merih Video'nun veya şahsımın, hiçbir mecburiyeti olmamasına rağmen, Platform2 yüzünden kaybettiğimiz zaman ve emek 8 aydan fazladır. Bunu, "sırf kullanıcıları memnun etmek" amacıyla yaptık. 2 nolu maddede açıkladığım gibi, extra yazılım için firmaların hiçbir mecburiyetinin olmaması, o yazılımlar sayesinde firmaların ticari kazanç elde etmesini de imkansız kılacağından ( Bakalım ne demek istediğimi anlayan olacak mı), kullanıcıların Platform2 yazılımları ile alakalı hiçbir hak talep edemeyeceği aşikardır ( Hem ahlaki, hem de yasal olarak)

5) 4 nolu maddeye bağlı olarak, "P2 yükledim şöyle oldu, yan yattım, çamura battım, cihazım bozuldu...vs" türündeki hiçbir talebin veya isteğin, ne Merih video ile, ne de Teknik Servislerle hiçbir alakası bulunmamaktadır.

6) Platform2 yazılımı cihaza yüklendiğinde, izlenecek / dinlenecek AudioVisual ( Sesli / Görüntülü) medyanın lisans / royalite / özgünlük / gizlilik / telif ..vb türde haklarının çiğnenmesi, tamamiyle kullanıcının sorumluluğundadır.

Yani: Eğer siz gidip 5YTL'ye korsan DVD satın alıp, onu encode edip X3'le seyrederseniz, yaptığınız tüm illegal işlemlerin sorumlusu siz olursunuz !!! Ne Merih Video'nun ne de bir başkasının hiçbir sorumluluğu yoktur !

Aynı şekilde, tutup internetten DIVX / MKV film download edip, MPEG2 formatına encode edip, X3'te seyrettiğinizde, yine yaptığınız tüm suçlar size aittir. Yasal bir süreç sözkonusu olduğunda, bütün sorumluluğu siz almış olursunuz !

7) Sadece ve sadece, şunlar yasaldır:

- Tutup D&R'dan 20 YTL verip yasal bir DVD satın alır, ve o yasal DVD'nizi başkasıyla paylaşmadan, sadece kendiniz convertleyip evinizde seyrederseniz, bu yasal sayılabilir.

- Kendi video kameranızla kaydettiğiniz görüntüleri convertleyip X serisinde seyrederseniz, bu da yasaldır.

- Gidip bir AudioCD satın alıp ( korsan olmayacak), onu MP3'e çevirip X serisinde dinlerseniz, bu da yasaldır. Ama o AudioCD'yi, MP3'e çevirip internetten yayınlarsanız, bu illegaldir !!! Telif haklarını ihlal etmiş olursunuz, ve yasal olarak suç işlemiş olursunuz !!!

8) Bu yukarda bahsettiğim maddeler, TS veya PS ( DVR veya MPEG) formatında yapılan kayıtlar için
de geçerlidir!!!

Bu yazılımları yüklemek zorunda değilsiniz ! yüklediğinizde, olabilecek herşeyden sorumlu siz olursunuz, başkası değil.

Eklentiler

Son düzenleyen: Moderatör:
pılatform2

slm ben bu platform2 yazılımını pc ye indirdim fakat cihaza atamıyorum hata veriyo bukonuda beni aydınlatırsanız sevinirim tşklr

slm ben bu platform2 yazılımını pc ye indirdim fakat cihaza atamıyorum hata veriyo bukonuda beni aydınlatırsanız sevinirim tşklr

bu yazılımlar teset aşamasındadır zaten uydudan güncelleme yaptığınız taktirde yeni yazılımlar yüklenecektir...

Geri
Yukarı