Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde görüntülemeyebilir. Yeni sürüme geçmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
bir buçuk su bardağı /400 ml hindistancevizi kreması, konserve
1 orta boy soğan, ince kıyılmış
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber (isteğe bağlı)
[h=1]Hindistan Cevizi Soslu Tavuk Tarifi[/h] Fırınınızı 190 dereceye ısıtın. Unu bir tabağa koyup tuz ve karabiberle karıştırın. Tavuk parçalarını una bulayın. Yağı geniş bir tavada kızdırın. Tavukları iyice kızartıp bir güveç tepsisine alın. Mısır nişastası, soğan, hindistancevizi kreması, tuz, biber ve eğer kullanıyorsanız pul biberi küçük birtencereye koyun. Orta hararetli ateşte neredeyse kanayıncaya dek karıştırın. 3 dakika pişirin fakat kaynatmayın. Sosu tavukların üzerine dökün. 20 – 30 dakika ya da yumuşayana dek fırında pişirin. Pilavla ya da kuskusla birlikte servis yapın.