iyi seyirler
kolay gelsin herkese
kolay gelsin herkese
slm
denemeler sonucu 1040-1045 modellerde TGZ USB İNSTALLER kurulumu olmadan direk 1050 modellerde oldugu gibi
direk usb belleK TAK E2 USB ÇALIŞSIN sonucuna ulaştım
1040-1045 modeller için bir dosya hazırladım
içinde forumdan bir arkadaşımızın hazırladıgı BOXKİT var ve gerçekten herşeye ilaç .
indirdiginiz dosya içinde
1 boxkit
2 octagon yazılım
3 usb E2 imaj var
imaj a
1li skin kurdum
2:turkvod ekledim
3:ccam214 aktif olarak ekledim sadece K e Y s içinde cccam.cfg ye elinizdeki paylaşım satırını girmeniz yeterli aktif çalışır
( egerki aktif edemezseniz menü hdmü center softcam control ccam 2.14 üstüne gelip yeşil tuşa basıp start etmeniz yeterli )
4:vizcam kurdum
5:ip tv kanllar var ( hepsi çalışmaz örnek : gs tv bursa kanald kral vs vs gibi kanallar çalışıyo )
6:kanal listesi daha öncede yazmıştım forumdan bir arkadaşın kanal listesini aldım %70--80 i editledim ( malüm benim kanal listesi bir çok kanallar dolu editlemek daha zor oldugu için )
kanalları taratmanızda fayda var
7: disegc ayarları turksat hotbırd digitürk astra şeklinde
8: tv görüntü ayarları kendi tv me göre ekran büyük küçük vs vs gibi sıkıntı yasıyan olursa TV AV ayarlarını kendine göre ayarlasın )
9: hdmu usb e2 son sürümü yalın olarak indirilmiş ve bu üste anlattıklarımı ekledim.
DİGER 1060-1070-1080-1090 kullanıcıları cihazlarına karşılık gelen OCTAGON yazılımları cihazlarına yüklerlerse
TGZ İNSTALLER OLMADAN direk usb yi takınca hdmu e2 imajların çalışacagına eminin. usb boot u aktif yapmaları yeterli olur
( 1040*45 harici diger modeller elimde olmadıgı için deneme imkanım yok )
hazırlamış oldugum e2 usb imaj tüm usb boot u çalışan 1040-45-50-60*70-80-90 modellerde çalışır
( örnek : şuan TGZ usb İnstaller yada 1050modeller için loder 6.26-27 zaten cihazınızda kurulu ve ugraşmak istemiyorsanız verdigimim klasör içinden e2 usb imaj ı alıp usb ye atıp cihaza takarsanız çalışır model fark etmez. )
HAZIRLAMIŞ OLDUGUM KLASÖR İÇERİGİNE boxkit octagon yazılım e2 usb backup inidirp kurmak için link e
1: http://yadi.sk/d/Y9w94Qv2Nh5xE buradan
2: GOLDMASTER HD » ŞERİT LED TOPTAN ANTALYA
TÜPLÜ TV KULLANANALAR YADA LCD Sİ 1080İ Yİ DESTEKLEMEYEN CİHAZLAR GÖRÜNTÜ ALAMAYABİLİR
tvsi eski tipTÜPLÜ VE 1080İ destelemeyen ALTI OLANLAR
http://yadi.sk/d/IIheOeIKNm4GB octagan yazılımı sonrası usb e2 olarak bunu kullanacaklar
buradan ulaşabilirsiniz İNDİRDİGİNİZ KLASÖR İÇİNDEKİ ( OKU ) metnini mutlaka okuyun!
verilen backup ALINTI KOPYALA YAPIŞTIR mantıklı backup degildir
açıklamalar ve backup lar tamamen bana aittir
yüklemede oluşabilecek sorunlarlardan UNUTMAYINKİ KENDİNİZ SORUMLUSUNUZ!!