Fırında Tavuk

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
MALZEMELER
8 parça tavuk eti
1 adet soğan
üç-dört diş sarmısak
3 çorba kaşığı limon suyu
3 çorba kaşığı sirke
sıvı yağ
kekik
3 adet defne yaprağı
kırmızı pul biber
ketçap
tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI
Sekiz parça tavuk payreks bir kaba dizin. Bir tencerede sıvıyağ ile ince kıyılmış soğan, sarmısak, sirke, limon suyu, tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı, kırmızı pul biber ve ketçabı birbuçuk su bardağı su ile iyice kaynatın.
Bu karışımı, tavukların üzerine döküp, alüminyum folyo ile kapatın. Orta derecedeki fırında altmış dakika pişirin.
 

Yazar: guclusat
Makale başlığı: Fırında Tavuk
Kaynak URL: Uydudoktoru Forum-https://uydudoktoru.com/
Alıntı ve Paylaşım Kuralları: Kaynak dahil olmak üzere makaleden kısa alıntı yapılabilir ancak makalenin tamamı yazarın izni olmadan başka bir siteye kopyalanamaz veya başka bir yerde yayınlanamaz.
Yukarı