uydudan güncelleme yaptım fakat bende açılmıyor? ne yapmam gerekli?
cıhazınızında vıaccess 2.6 yazılımı olması gereklıuydudan güncelleme yaptım fakat bende açılmıyor? ne yapmam gerekli?
http://www.uydudoktoru.com/prozeg-p...cel-absat-hellasat-yazilimi-23-09-2010-a.html
bu linkteki yazılımını yükleyeceksiniz arkadaşım uydudan güncelleme sisteminde usb modellere dorcel yazılımı verilmiyor linkteki yazılım p2 uydudaki yazılım p1 dir birbirlerinden farklıdır.
cıhazınızında vıaccess 2.6 yazılımı olması gereklı
bu var ıse marka belırtın yardımcı olalım
Bu yazılım uyduya ne zaman yüklenir? Çünkü bende sadece explorer var ve önceki sayfalarda explorer kullanarak indirirsem sanırım cihazım kilitleniyor diye okumuştum.
---------- Sonra gönderilen Saat 17:30 ---------- İlk önce gönderilen Saat 17:26 ----------
Cihazımın markası PROZEG PVR+USB, yani şu an içinde bulunduğumuz linkin uydusu.
Sadece key girme ile hallolacak ise key girmeyi biliyorum. Keyi verirseniz de işimi görür çünkü yeni yazılım yükleyerek hem kanallarımın sırasını bozmak istemiyorum hem de cihazımın kilitlenmesi ihtimali beni korkutuyor.
forumda bir çok yerde anlatımı var kanal editörü yine forumda mevcut kanal editörü ile yedeğinizi alabilirsiniz.Ayrıca usb ile dump yedeği alabilirsiniz.bilgisayardan yedek alma işlemi nasıl yapılıyor? rs232 kablom var ...