Dixstar 2010 fta x plus

sahin47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar bende dixstar 2010xplus uydu cihazı var bu cihazın yazılımı elinde olan varmı veya hangi yazılım uygundur bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim

arkadaşlar bende dixstar 2010xplus uydu cihazı var bu cihazın yazılımı elinde olan varmı veya hangi yazılım uygundur bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim

cihaz bu galiba anladığım kadarıyla yazılım bendede yok firmasını aradınız mı? yazılım desteği olduğunu kutu üzerine yazmışlar.

Son düzenleme:
evt cihaz bu yazılım desteği olması lazım ben bu cihaza ( keito.nexstar5000xplus.nextstar5000.digilıne 5000 6500.botech s102 )bu yazılımların hepsinide tet tek yukledim yukleme sebebim aynı tabanı kullanıyor olmaları attığım bu yazılımlar çalısıyorlar ama sorunlu çalısıyorlar mesala nextstar 5000 yazılımı atıyorum dixstar kumandası çalısmıyor next 5000 kumandası çalısıyor birde öndeki ekran gelmiyor sadece kırmızı ışık yanıyor yani bana orj dixstar yazılım lazım hiç bir yerde bulamadım.
fabrika telefon numarası cihazın kutusu içinde olmadığı için arayamıyorum cihaz zaten servis garantisi yok arıza durumunda satıcı aracılığı ile tamire gonderiliyor.

yazılımından memnunsanız bana orjinal yazılımı ile uyan yazılımı foruma ekle bir editleme yapayım yazılımını yeniden yükle bak sorunun düzelecek mi

guclu usta öncelikle ilginden dolayı tesekur ederim son mesajında editleme yapayım diyince ufkum açıldı baska bir dixstar2010 dan cihazın data dumpunu aldım önceki yanlış yazılım yuklediğim cihaza yukledim sorun kalmadı. başklarınında işine yarar diye buraya ekliyorum data dumpu

Eklentiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı