Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde görüntülemeyebilir. Yeni sürüme geçmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
DIGIBOX 84500 FTA yazılım atıyoruz ID hatalı yazıyor
ALI3329C V.1.12B8 custom ID 01041-01041 yazıyor bu cihaza uydudan güncelleme yazılımı atılınca hep hata veriyor nasıl bir yazılım yükleyebiliriz şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
uydudan güncelleme yazılımlarının ID kodları maalesef farklı olup (01016) cihaza bu yazılımları yükleyemezsiniz yüklerseniz bu durumda cihaz ID kod hatası verir orjinal yazılımını erom yükleyici ile yüklerseniz sorununuz düzelmiş olacaktır.
Bu modellere uydudan güncelleme yüklenemiyor yani anladığım kadarıyla yardımlarınız için teşekkürler.cihazı uydudan güncellemesiz olarak satacağız o zaman
Evet arkadaşım ve bu cihaz yeni bir ürün değil ki bunlar en az 1 seneden fazla oldu üretimi yapılalı o kadar zaman içinde satılmadımı onu anlamadım neyse kolay gelsin.
Ben sitem için yazmadım ki cihazlar 1 yıl öncesi üretilen cihaz olduğu için yazmıştım maalesef kendi yazılımı harici kullanamazsınız zaten kullanılmaması için ID kodları ekleniyor.