Digibox 80400 HD pvr yardim

zihni41

Üye
Kayıtlı Üye
Guclusat ustam selamlar.Yardimina ihtiyacim var.Bana bir akil ver.v1.17b7.mdu4 yazilimini yukledim.dosyami bozuktu neydi ,cihaz bir kapandi bir daha acilmadi.Display'de hic isik yok.Ne yaptiysam olmadi.Rs 232 ile deniyorum.Yazilim yukleniyor gozukuyor ama cihazda hic hareket yok.Flash koruma entegresi filan mi var.o' mu yandi acaba .Bilemedim ne yapsam.Bana bir yol gosterirsen cok sevinirim ustam.Caresiz kaldim.

Aleyküm selam , geçmiş olsun umarın sorununuzu çözeceğiz.Hangi yazılımı yüklediniz yazarsanız ona göre yardımcı olalım arkadaşım.

Allah razı olsun ustam.(Digibox_V1.17B7 mdu4.abs) isimli bir yazılım vardı elimde bunu yükledim.Elim kaşındı işte eşek kafam.Neyse ,RS 232 ile yazılımı yukledim.Yükleme 4-5 dakika sürdü.Ekranda OFF yazısı cıktı.Tamam dedim şimdi kendi kapanıp açılacak.2-3 dakika daha bekledim.Baktım açılacağı yok,fişini çekip tekrar taktım ama bu sefer ekran hepten karardı.Şimdi ekranda hiç ışık yok.Eski orjinal yazılımını filan yukledim ama nafile.(EromUpgrade loader ile Digibox_V1.13B4d_1207)Loader cihaza bağlanıyor ,yazılımı yuklüyor,yükleme başarılı yazısı filan çıkıyor ama cihaz açılmıyor.Böyle sıkıntı bir durum işte.Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.sağlıcakla kalın.

İçlerinde yazılım koruma chipi var sorun ondan mı değilmi anlamak lazım faka öncelikle uzun zaman oldu arşivime kurtarma yazılımları var mı kontrol edeceğim varsa foruma eklerim. Yoksa çözümü nedir onu bakarız.

Geri
Yukarı