dıgılıne dg-9800cx hdmı pvr

serhat999

Tanınmış Üye
Kayıtlı Üye
dıgılıne dg-9800cx hdmı pvr bu cıhazla ilgılı bigi bulamadık hocam ve buraya not düşmeyi uygun gördum hocam yanlış yazılım yükledik yardımcı olursanız sevınırım sagılar kolay gelsın

dıgılıne dg-9800cx hdmı pvr bu cıhazla ilgılı bigi bulamadık hocam ve buraya not düşmeyi uygun gördum hocam yanlış yazılım yükledik yardımcı olursanız sevınırım sagılar kolay gelsın

cihazın özelliklerini inceleyip gerekli bilgileri foruma ekleyeceğim

gunaydın ılgıne tesekurler guclusat ustam

---------- Sonra gönderilen Saat 09:03 ---------- İlk önce gönderilen Saat 08:46 ----------

guclusat ustam yazılımla ılgılı notlar d9800cx.abs stberomupgrade 2.0.0,0 emu aktivasyonu menu artı sistemi kurulumu artı tv sistemi artı 0000 bu yazılımını yukledım ama cıhaz acmadı kolay gelsın

DIGILINE DG-9800CX PVR Uydu Alıcı Ver2.12.B6 Yeni Yazılımı

690.jpg

ali chipseti olan bir cihaz olup yükleyici ile yanlış yazılım yüklediğiniz zaman flash çökmemiş ise cihazı kurtarabilirsiniz orjinal yazılımını seçtikten sonra loader üzerinden Inlude Bootloader işaretli olması gerekiyor asıl kurtarma işiniş yaban zaten budur.

Cihaz yazılım alıyorsa flash çömemiş demektir cihazı tv ekranına bağlayarak tv ekranında bir yazı varmı onuda kontrol ediniz..

ınclıdebootloader.jpg

NCRCHS11 35003-01065 20110318-141950

cihaz bilgilerine bakkın cihaz yazılımları taplin ali cihipset cihazlar ile aynıdır..

Eklentiler

gunaydın gulusat hocam ılgıne tesekurler sagolun varolun cıhaz yazılımı alıyor yuklucusu yukluyor sızın tarıf etıgınızgıbı yapayım insallah buzalır sonucu sıze yazarım sagılar kolay gelsın

gunaydın gulusat hocam ılgıne tesekurler sagolun varolun cıhaz yazılımı alıyor yuklucusu yukluyor sızın tarıf etıgınızgıbı yapayım insallah buzalır sonucu sıze yazarım sagılar kolay gelsın

yazılımı yükledikten sonra eğer yine çalışmıyorsa tv ye bağla tv ekranına bir yazı gelecek eğer scart ile bağlarsan yazı gelmeyebilir vmode tusuna bas ozaman görüntü gelir gelmezse eger ozaman tc ekranına yazan yazıların resmini cek yolla

mehaba guclusat hocam harıf etıgınız gıdı uyguladım ıslem tapam tesekler saglon varol elıne koluna saglık sagılar ıslerınızde basarılar ıyı aksamlar

Geri
Yukarı