dıgıbox x5400 plus arıza....

kirlangichyde

Üye
Kayıtlı Üye
ustam cihaz fişi takınca bazen açılıyor bazen açılmıyor..displayda cone uuel diye bir yazı var.dump yükledim aynı farketmiyor.acaba diyorum bu arızayı ram,işlemci kristali,eprom veya donanımdan mı yapar.sitede verilmiş olan hata düzeltme yazılımını yükleyemiyorum.cihaz com girişinden kabul etmiyor.st232c entegresinede değiştirdim aynı.bana bu konuda yardımcı olabilirmisin.

twin kart veri aktarın kablolarını ayırdınızmı eger ayırdıktan sonra yukleme yapmıyorsa ya veri yollarında sorun var yada işlemciden kaynaklanabilir

ok ustam yolları bi kontrol edeyim.sonucu yazarım

---------- Sonra gönderilen Saat 11:03 ---------- İlk önce gönderilen Saat 10:36 ----------

ustam cihaz açıldığı zaman kanalı 9 getirdim biraz bekleyip takınca baktımki kendisi 1 kanala gelmiş.eprom veya ram mi arızalı..

---------- Sonra gönderilen 28-03-2010 Saat 20:28 ---------- İlk önce gönderilen 27-03-2010 Saat 12:03 ----------

ustam cihazı üflemeli havyayla gezdim.şimdilik bir sorun yok.1 gündür çalışıyor.sıkıntı yok.ustam bu arada uydudan paylaşım devam etmektemi.şu an benim cihaz bahsi geçen kanallardan hiç birini açmıyor..

sıkıntı yok çalışıyor demişsiniz fakat rs232 ile yazılım alıyormu onu denedinizmi eğer yazılım almıyorsa cihaz 53 dereceden çözmez tabiki en son twin kart yazılımı yüklü ise

evet ustam cihazın sadece açılıp kapanma olayı çözüldü.com girişinden yazılım almadığı için kanallarıda çözmüyor.ne yapabiliriz.yardımlarını bekliyorum.

ustam bu cihazın burada servisi yok.ben bütün yollara baktım sağlam,st232c entegreyide yeniledim durum aynı.aklıma işlemci geliyor.onuda değiştrceğim.fikrin varmı.sen ne dersin.

twin boardı komple ayırdım ustam.

---------- Sonra gönderilen Saat 19:51 ---------- İlk önce gönderilen Saat 19:50 ----------

dahada olmazsa bir tene yumatu ıq plus alayım ona montajlayayım diyorum.en azında twinden faydalanır.cihazıda fta olarak satarım.

olur bence iyi fikir arkadaşım.bize gönderirsen teknik servis arkadaşlarımız yaparlar fakat telefon ile arayıp fiyat olarak bir görüşmeniz lazım belki uygun olur.secenekleri değerlendirebilrisiniz.dediğim gibi cihazı görmek lazım

lütfen biri bana yardım etsin...benim cihazım digibox x5400 ve 53 dereceye ayarlı...fabrika ayarlarına geri döndüm..ilk cihazı actığımda bir tane biss key girilicekti ilk olarak 1a 19 ac ile baslıyanı girdim..olmadı şimdi f1 f1 ile baslayanı denedim gene olmadı o cihaza ilk girilen biss key ne arkaslar yardım edin lütfen...

Geri
Yukarı