guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 3 Aralık 2009 #1 https://www.mediafire.com/folder/yn16635baeni8/ Linkler güncellendi Son düzenleme: 13 Mayıs 2019
R RADEMAKER Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2019 #2 Fallen Links, ¿puedes subirlos a ARCHIVE.ORG? Gracias desde Montevideo Uruguay Mayo 2019
R RADEMAKER Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2019 #3 Düşmüş Linkler Hepsini zip olarak veya Archive.org'a yükleyebilir misiniz? Montevideo Uruguay'dan çok teşekkür ederim. Alex Rademaker Mayıs 2019
Düşmüş Linkler Hepsini zip olarak veya Archive.org'a yükleyebilir misiniz? Montevideo Uruguay'dan çok teşekkür ederim. Alex Rademaker Mayıs 2019
R RADEMAKER Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2019 #4 Google çevirmen kullanıyorum, bir şey anlaşılmıyorsa üzgünüm
guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 13 Mayıs 2019 #5 RADEMAKER dedi: Google çevirmen kullanıyorum, bir şey anlaşılmıyorsa üzgünüm Genişletmek için tıkla... Linkler güncellendi
RADEMAKER dedi: Google çevirmen kullanıyorum, bir şey anlaşılmıyorsa üzgünüm Genişletmek için tıkla... Linkler güncellendi