No, it does not support.
Currently the software is not able to.then maybe
Currently the software is not able to.then maybe
OK thanks. And what about Austr*aSat and O*F from same position?
Daha önceden yazmiştim uydudan güncelleme artık verilmeyecek uydudan güncelleme yazılımların hepsi platforum1 usb ile video izletmez Forumda en son verilen yazılımların hepsi paltforum 2 olup usb ile video oynatma özelliğine sahip olup hellasat uydusundaki kanalları açarlar.
hadi uydudan güncellenmiyor diyelim, nettende verilmiyor, daha önce hotbird deki şifreli kanalları izleyebiliyordum şimdi izlenmiyor, yakında hellasat taki kanallarda gider, elimizde uydudan key, yazılım güncellemeyen, sadece usb özelliği olan sıradan bi uydu alıcı kalır, basit fta uydu alıcıların iki katı kadar para verdiğimiz bir uydu alıcı
şiddetle bekliyoruz..Şu anda hotbirtte güncel ve uzun süre gidecek olan bir key yok takip ediyorum konu ile ilgili olarak gerekeni yapacağız arkadaşlar.Bu aralar pek de musait değilim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
peki üstadım nette bulduğumuz yada bulmaya çalıştığımız bin uzantılı next marka cihaz için hazırlandığı söylenen softcam dosyasını yükleyebilirmiyiz ? olur mu , sıkıntı çıkar mı ?