Cihansat Yazılımları ToolBox V1.0.G

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
Bu toolbox programına taplin ve wodex tüm yazılımları ile yükleyicileri bulunmakta olup ayrıca yazılımlara ulaşabileceğiniz site linkleri ve email adresiniz olmasa bile sorunlarını bizlere bildirebilmeniz için iletişim sistemi ekledim

Son düzenleyen: Moderatör:
eline sağlık ğüzel bir arşiv olmuş

test ediniz ve sunlar sunlar olasa daha etkili olur yada fikirleriniz varsa daha geliştirebiliriz mesela videolu anlatımlar eklemek istiyorum bu bir fikir

ayrıca email sistemini kullanarak yorumda yapabilirsiniz bu sistemi en azından test etmiş olacağız

Bu program geliştirme ye açıktır gerekenler ne olusa olsun yapılır yada yapılmayacak da olsa burada yazınız arkadaşlar değerlendirip bu toolbox sistemini geliştirecekler ve daha ileriye dönük

online güncel yazılım indirme sistemi
email ile isteklerinizi anlık mesaj sistemi ile bilgilendirmek
videolu açıklamalar
görsel eğitimler
yeni sürümü internetten indirmek
program direkt zipi masa üzerine atacak uygulamalar
bağımsız çalısacak anlık mesaj sıstemi
belittiğimiz saatler arasında gece müşteri hzimeti devreye sokulabilecek
yanı aklınıza ne geliyorsa bildiriniz kodlama çalışmaları dahada geliştirip buradan sizlerin hizmetine sunacağız

Yeterki taplin wodex kullanıcılarımıza daha iyi bir hizmet sunalım bunun için programı indirip testlerinizi yapıp gerekli tüm olumlu ve olumsuz yorumlarınızı alalım arkadaşlar yeterki bilgi paylaşalım

Cihansat yazılımları V1.1.G Yeni ToolBox programı diğer versiyona göre çok daha fazla özellikler ile donatılmıştır

Özellikleri:

1. Diğer programda bulunan dosyalar ile aynı dosyalar eklendi dosya boyutu 11mb düşürüldü diğeri 75Mb
  2. Anlık mesaj sistemi eklendi (Bu sistem moswated arkadaşımızın yapımıdır Teşekkür ediyoruz)
  3. Email sistemi eklendi ve yeni özellikelr ile donatıldı
  4. Programlar kullanıcıların rahat etmeleri için butona tıklayınca masa üztüne çıkıyor ver bilgilendirme yazısı çıkıyor bilgilendirme yazısını kapatınca yazılımı yükleyeceğiniz program çalısıyor
Daha fazlası da olabilir tabiki fakat burda bu konuda paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum

Linke tıklayınız: http://www.uydudoktoru.com/threads/cihansat-yazılımları-v1-1-g-yeni-toolbox.3765/

Son düzenleme:
Geri
Yukarı