Cihansat Ota Uydudan Yazılım Güncelleme Hakkında Bilgileri Bu Başlık Altında Paylaşalım

idman azarbaijan kanalının keyleri şu anda etkin değil yazılıma eklemedim thor sık sık key değiştirdiğinden keyleri hızlı şekilde vermek gerekiyor.zaten yazılımlarda değişiklikler yapacağız şu anda fabrika ayarlarına dönmenize gerek yok fakat database eski değiştireceğim bu durumda ne olursa olsun kanal listeniz silinse bile yeni database için fabrika ayarlarına dönmenizi tavsiye edeceğim.
 
selam ustam dün akşam 348 yazılımı yükledim.digi tv açıldı yanlız bir şey dikkatimi çekti digi tv,de açılmayan kanal saysı çoğalmış digi tv1ve 2 açılmıyordu şimdi bunların yanına tv1000 ,action star comedy star gibi.bazı kanallarda eklenmiş acaba bunlarda nagra 3,mi geçti
 
Hangi model cihaz kullanıyorsunuz ve her şifre değiştiğinde kanal sayıda düşüyor bu şekide yavaş yavaş hepsi nagra 3 şifreleme sistemine geçecekler.
 
9009i usb cihazı kullanıyorum bu arada keyler yine değişmiş.. yakın bir zamanda thor izlemekte tarihe geçecek galiba..
 
yeni yazılım 15 dakika içinde ota sistemine eklenecek arkadaişar v0349 olup thor değişen 01 keyleri eklendi.thor nagra3 şifreleme sistemine geçiyor ve her key değiştiğinden hemen hemen kanallardan 1 tanesi eksiliyor dolayısıyla keyleri bizler güncelleyince thor açmıyor diyenler var arkadaşlar kanalları geziniz açan kanallar var izlediğiniz kanal açmıyorsa kanal gitmiş demektir.
 
emeğine sağlık ustam sağolun akşam kadar değişmezse evde yükleriz ustam bu nagra 3 kırılamıyacakmı. bunun ilgili bir çalışma varmı saygılar.
 
Var dır illaki hackerler boş durmuyordur bizde bekliyoruz ve arternatif üretmeye çalışıyoruz.bu keyler bence saat 17.00 civarı değişir fazla gitmez.
 
bende öyle tahmin ediyorum.bu gece değişmezse benim için süpriz olur.

Maalesef keyler dün aksam yine değişmişti tam beklediğimiz gibi olmuştur

08.07.2010 tarih itibari ile de

V0350 ota yazılımı ota sistemine eklenmiştir Thor keyleri güncellendi.

Bu yazılımda fta modellerinin kanal listesi güncellendi ve database değiştirildi.Usb serileri için daha önceki yazılımlarda data base değiştirmiştim.Yeni database kullanabilmeniz için ise yazılım ota sisteminden indirdikten sonra fabrika ayarlarına dönmeniz gerekmektedir.Hazırlamıs olduğunuz kanal listesi silinse bile bu databaseyi yüklemeniz gerekmektedir aksi taktirde teletex kullanıcılarımız bazı kanallar sorunlar yaşayabilirler.
 
horbirt kanalının uydudan otomatik güncelleme frakansı kaç acaba güncelleme yapılamıyor uyarısı veriyor sürekli digiboxx 89000 usb var bende

---------- Sonra gönderilen Saat 16:23 ---------- İlk önce gönderilen Saat 16:22 ----------

Bilgi toplama başarısız oldu der
 
sağol ustam emeğine sağlık yazılımı otadan yükledim.daha önce dediğim gibi kanal bir bir gidiyor açılamayan kanallar iyice çoğalmaya başladı private spice kanalı şimdilik duruyor:d bu database sadece teletex içinmi eğer teletex içinse güncel fabrika ayarlarına dönmiyeceğim.
 
kendi kanal listenizi ayarlatacağınız bir zamanda fabrika ayarlarına dönersiniz.şimdilik dönmenize gerek yok sadece teletex için değil ama hazırlanma sebebi teletexdir.
 
Yeni yazılım az sonra ota sistemine eklenecek arkadaşlar hazırlıkları bitti otaya ekleyeceğiz

---------- Sonra gönderilen Saat 11:26 ---------- İlk önce gönderilen Saat 09:35 ----------

ota sistemine v0351 yazılım eklendi thor keyleri aktifdir 12.07.2010
 
selam ustam şifreler yine değişti 3.5.2 yazılımını yükledimama thor açmadı zaten açılan kanal sayısı iyice azalmıştı galiba thor işide bitti
 
Son güncelleme yaparak versiyon 3.5.2 Hotbirt Dorcel,Absat izleyebilirsiniz

11681 Horzantal 27500 absat paketinden
Rtl9
ab1
ab moteurs
anımaux
chasse-peche
toute ı histoire
nt1
actions
mangas
encyclopedia
france5
france ö
lcp
114111 horzantal 27500 frekansından
Dorcel

Thor uydusundan digi tv paketi nagra3 şifreleme sistemine geçtiğinden şifreleri artık kırılamıyor.

---------- Sonra gönderilen Saat 12:00 ---------- İlk önce gönderilen Saat 11:37 ----------

ota güncelleme sisteminde usb absat dorcel yazılımları verilememektedir sebebi bir üst mesajda açıklanmış olup gerekli yazılımlar forumda yer almaktadır
 
Geri
Yukarı