Pire Cemil e çok teşekkürler bu açıklama için artık flash programlamak için milyarlar vermeye gerek yok selamlar sevgiler.......
Arkadaşlar Artık cas 2 si olanlar flash programer almasına gerek yok.bu cihazla flashlarını programlayabilirler.nasıl mı ?
Malzemeler:
1 adet magic modul yada matrix modul
1 adet cas 2 programer.
Nasıl yapılır.
Programlanacak flashı cihazdan sökün
Flashı magic module monte edin.
modulü cas 2 ye takın ve konnekt yapın.
Erase all yapın
flash silinince
open fileden atacağınız dosyayı alın ve Write deyin.
flash yazması bittimi flashı sökün ve cihaza takın.Cihazın çalıştığını göreceksiniz.
Söküp takmak istemiyorsanız 1 adet tsop 48 alın ve bu tsop 48 i kablolar yardımıyla magic modulden flashı söktüğünüz yere monte edin(Bu iyi bir ustalık ister tabiki oldu size flash yazma makinesi.
bu laz aklıdır.
ben denedim.topfield 3000 cı pro yu-kyoto 8550 yi sansui yi yaptım.mükemmel çalışıyor.
Flash yazma işi bizden sorulur
Arkadaşlar Artık cas 2 si olanlar flash programer almasına gerek yok.bu cihazla flashlarını programlayabilirler.nasıl mı ?
Malzemeler:
1 adet magic modul yada matrix modul
1 adet cas 2 programer.
Nasıl yapılır.
Programlanacak flashı cihazdan sökün
Flashı magic module monte edin.
modulü cas 2 ye takın ve konnekt yapın.
Erase all yapın
flash silinince
open fileden atacağınız dosyayı alın ve Write deyin.
flash yazması bittimi flashı sökün ve cihaza takın.Cihazın çalıştığını göreceksiniz.
Söküp takmak istemiyorsanız 1 adet tsop 48 alın ve bu tsop 48 i kablolar yardımıyla magic modulden flashı söktüğünüz yere monte edin(Bu iyi bir ustalık ister tabiki oldu size flash yazma makinesi.
bu laz aklıdır.
ben denedim.topfield 3000 cı pro yu-kyoto 8550 yi sansui yi yaptım.mükemmel çalışıyor.
Flash yazma işi bizden sorulur