Bedava E-kitap: Hatalı Devreler

seron

Moderator
English and Turkish version free electronic book.
Faulty Circuits_copy.pngElektronikle dans-4_copy.png

Bu kitabı ben yazdım ve bedavaya indirip okuyabilirsiniz./This book was written from me and you can download and read it freely.

"Elektroniği öğrenmek, yalnızca doğruyu bilmekle değil; yanlışı tanımakla da mümkün olur. Bugüne kadar paylaştığım 'Elektronikle Dans' serisinin önceki bölümlerinde, temel kavramları, uygulamaları ve pratik örnekleri anlattım. Bu dördüncü kitapta ise yaklaşımı tamamen tersine çeviriyoruz: Bu kez yanlışlardan öğreniyoruz.

Elektronikle ilgilenen herkesin karşısına mutlaka bir noktada 'hatalı' bir devre çıkar. İnternette dolaşan, çoğu zaman iyi niyetle hazırlanmış ama teknik olarak kusurlu bu devreler, yeni başlayanlar için ciddi zaman kaybına, maddi zarara ve heves kırıklığına yol açabilir. Ne yazık ki, bu yanlışlar bazen çok basit seviyede, bazen de ileri düzey bir dikkat gerektirecek karmaşıklıktadır.

'Elektronikle Dans-4: Hatalı Devreler', bu tür hatalı devrelerin örneklerini sistematik biçimde inceleyerek, okuyucuya sadece 'neyin yanlış' olduğunu göstermekle kalmaz; 'neden yanlış', 'nasıl fark edilir' ve 'nasıl düzeltilir' gibi sorulara da net cevaplar verir."

Kitabımı indirin.

Geri
Yukarı