guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 31 Ekim 2020 #1 Devamı ektedir. Eklentiler HY3002.rar HY3002.rar 219 KB · Görüntüleme: 94
guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 18 Nisan 2021 #3 teryılmaz dedi: Dosyalar zarar görmüş bir bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosyalarda her hangi sorun yok test edildi. 0-30 VDC - 0-3A Akım kontrollü Stabilize Güç kaynağı Devreleri Baskı devresi ektedir. Baskı devre hazır vernik olmadığından reçine sürdüm kurumasını bekliyorum. Devre şemasını ekliyorum umarın işinize yarar. uydudoktoru.com yukarıdaki linki kullanarak daha çok dosyaya ulaşabilirsiniz.
teryılmaz dedi: Dosyalar zarar görmüş bir bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosyalarda her hangi sorun yok test edildi. 0-30 VDC - 0-3A Akım kontrollü Stabilize Güç kaynağı Devreleri Baskı devresi ektedir. Baskı devre hazır vernik olmadığından reçine sürdüm kurumasını bekliyorum. Devre şemasını ekliyorum umarın işinize yarar. uydudoktoru.com yukarıdaki linki kullanarak daha çok dosyaya ulaşabilirsiniz.