AutoPlay Media Studio Flash Videonuzu Tam Ekran Yapmak (Full screen flash movies)

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
AutoPlay Media Studio Flash Videonuzu Tam Ekran Yapmak (Full screen flash movies) işlemi nasıl olacak kısaca bahsedeceğim.

Buton Kodları

PHP:
--Getting the Display ionfo wich will return Width and Height
DisplayInfo = System.GetDisplayInfo();
--Getting windows size wich will return Width and Height
WinSize = Window.GetSize(Application.GetWndHandle());

if (DisplayInfo.Width > WinSize.Width) and (DisplayInfo.Height > WinSize.Height) then
Window.Maximize(Application.GetWndHandle());
Dialog.Message("Notice", "Application is now in full-screen.\nPress ENTER to exit full screen.", MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);
end
Çıkış Butonu Kodu

PHP:
Application.Exit();
On Key Menüsü Kodları

PHP:
if (e_Key == 13) then
Window.Restore(Application.GetWndHandle());
Dialog.Message("Notice", "You exit full-screen.", MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);
end

APZ dosyası ektedir

Eklentiler

Videolu anlatımı Ve kodlardaki Türkçe Değişiklikler

Buton Kodu

PHP:
--Getting the Display ionfo wich will return Width and Height
DisplayInfo = System.GetDisplayInfo();
--Getting windows size wich will return Width and Height
WinSize = Window.GetSize(Application.GetWndHandle());

if (DisplayInfo.Width > WinSize.Width) and (DisplayInfo.Height > WinSize.Height) then
Window.Maximize(Application.GetWndHandle());
Dialog.Message("Not", "flash tam ekran yapıldı.\nTam ekrandan çıkmak için ENTER tuşuna basın", MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);
end
Çıkış buton kodu

PHP:
Application.Exit(0);
ON Key Kodları

PHP:
if (e_Key == 13) then
Window.Restore(Application.GetWndHandle());
Dialog.Message("Not", "Tam ekrandan çıktınız.", MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);
end

Eklentiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam, programda wmv formatlı videomu ekliyorum ancak bunu tam ekran olarak izlemek için bir buton koymak istiyorum. Bir türlü yapamadım. Butona tıklayınca sadece videoyu tam ekrana çevirsin yeter benim için. Bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz?

Geri
Yukarı