AutoPlay Media Studio öğrenmek istiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasesa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yasesa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
AutoPlay Media Studio öğrenmek istiyorum aslında AutoPlay Media Studio kulanımında sıkıtım yok sadece kodlamayla alakalı bir skıntım var.
bildiğim kadarıyla lua script dili kulanıyor. bu dilde kaynak bulmak nerdeyse imkansız olanlarda ingilizce.
AutoPlay Media Studio kodlamayı nasıl öğrene bilirim nerden ve nasıl başlamalıyım.
bu konuda nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı ola blirseniz sevinirim.
kodlamaya yönelik türkçe bir kaynak tavsiyenizi bekliyorum.
internete 5 veya 6 tane görsel eğitim var videolar bunları izledim genelde hepsi basit ve aynı şeylerin tekrarını anlatmış.
ben kendim otokur tarzında bir proğram yapa bildim interneteki videoları ve dökümanları inceleyerek.
ama basit ve sıradan bilgilerle yaptım çok fazla kodlma bilgisi gerekmeden.
bu işi profesyonel bir şekilde öğrenmenn yolunu bulmak istiyorum. bunu planlı şekilde örenmek istiyorum.
sizden isteiğim tecrübelerinizden faydalanarak nasıl öğrene bilceğim konusunda bir fikir.
birde türkçe döküman.

bence en güzeli tabi ola bilme imkanı varsa. forumda bir bölüm açılarak resimli görsel (video) veya yazılı haftalık eğitim proğramı yapmak.
bir başlık açılmalı ve başlığa sadece dersi hazırlayan kisi yazmalı ve haftada bir iki konu anlatmalı. sürekli olarak ta takip etmeli. o başlığı takip edecek herkez öğrene bilceği. planlı proğramlı bir eğitim olsa güzel olur.

şimdiden fikirlerinizi. sabırsızlıkla bekliyorum hepnize teşekkür ediyorum.

Forumda zaten bu konu ile alakalı özel bir bölüm var videolu anlatımlarda var fakat genelde kullanılan işe yarar anlatımlar var fazla detaylara inilmemiş olup firmanın kendi sitesinde bir çok açıklama mevcut ayrıca program kendi üzerinde hangi kodun nasıl kullanılacağını anlatan örnek kodlamalarda veriyor işin gerisi program olarak ne yapmak istediğinize kalıyor birazda kodlama tabiki bu kodlama bilgisi daha geliştirmek için gerekiyor..

Forumda anlatım yaparak bilgi vermek isteyenler için exra bir başlık kendisi açabilir konuyu sabitleriz sorun değil fakat tek başına olmuyor bu işe gönül verecek arkadaşlar lazım..

Geri
Yukarı