autoplay media ile sistem bilgilerini göstermek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qcloudq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qcloudq

Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar googlede aratmadığım sayfa kalmadı griş sayfasında pc nin sitem bilgilerinin görnmesini istiyorum bikaç yerde görmüştüm çok şahaneydi..
bu kodları öğrenmek istiyrum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

arkadaşlar googlede aratmadığım sayfa kalmadı griş sayfasında pc nin sitem bilgilerinin görnmesini istiyorum bikaç yerde görmüştüm çok şahaneydi..
bu kodları öğrenmek istiyrum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

http://www.uydudoktoru.com/autoplay...32-aio-ile-pc-bilgileri-gormek.html#post14057

linkte bu konu ile ilgili bir program ve apz dosyası mevcut olup kodları istediğiniz gibi başka bir programa aktarıp kullanabilirsiniz

---------- Sonra gönderilen Saat 06:52 ---------- İlk önce gönderilen Saat 06:25 ----------

Belki işine yarar diye yükledim birtane proje doayası ile, oluşturulmuş auto exe var

AutoPlay Media Studio 7.5 Açmıyor AutoPlay Media Studio 8 ile açılıyor

dosya uzuntısı yok ve exe değil yeniden upload etmeniz gerekiyor.ams 8 ile çalışabilmesi için exe değil apz uzantılı olması lazım

bende 8 üklü şuan indriyrum dosyayı inşallah aradığım şeydir.. yadımınız için teşekürler..

---------- Sonra gönderilen Saat 20:44 ---------- İlk önce gönderilen Saat 20:39 ----------

dosyayı indirdim uzantısı yok söylediğiniz sayfaya baktım teşkkürler.. ama o ve benzeri rrogram bende var ... doanım gösterme kodlarını bilebiseydik daha güzel bir kapak giriş sayfası oluştururduk ...

Geri
Yukarı