Arcelik 37 Tv Ekran Yukarı Kaymis Durumda Nasil Cozulur?

S

Strongfist

Guest
Merhaba,

Ekran yarim gozukuyor,alti siyah durumda.Nasil cozerim,icini acarsam ne yapacagim,tarif eder misiniz.

sadece alt taraftamı sorun var üst kısımda bir sıkıntı yokmu birde kondansatörleri kontrol ediniz beslemeden başlayabilirsiniz..

Yayının üst bölümü yok.Örneğin kanal logosonu göremiyorum, altta ise bir siyahlık var.Besleme nedir ? Hangi kondansatörleri kontrol edeceğim ? Kontrol ne kontrolü olacak, ben tamirci değilim daha basit izah eder misiniz.

Tamirci değilseniz bu işlemleri yapmanız biraz zor olacağı gibi cihazı daha fazla zarar verebilirsiniz..Besleme devresinin çıkışındaki kondansatörler yada vertikal devresi ayrıca trafo çıkısındakilerden biride olabilir bu işlemleri kontrol etmek için teknik olarak bilgi sahibi olmanız gerekiyor..

Cevap

Tamirci değilseniz bu işlemleri yapmanız biraz zor olacağı gibi cihazı daha fazla zarar verebilirsiniz..Besleme devresinin çıkışındaki kondansatörler yada vertikal devresi ayrıca trafo çıkısındakilerden biride olabilir bu işlemleri kontrol etmek için teknik olarak bilgi sahibi olmanız gerekiyor..

Bana bir şemadır bir şeydir verirseniz, nerede olduğunu bilemiyorum, bir vida çevirmek içinde 50 lira vermeyelim tv ciye dedim, kendim bir kaç tornavida çevireyim belki olur, 20 bin volta kapılmadan halledersek iyi olur yardımınızla :)

Eeekimse cevap vermemis acilll

Arcelik 37 ekran tv yazarak şema bulamazsınız sase kodu nedir onu yazmanız lazım şema linkini veriyorum linke tıklayarak bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Normaldir arkadaşım paylaşımları yapan tek kişi var diğer kalan 18000 üye sadece ne bulursa işini görüp gidiyor burası paylaşım sitesi paylaşan kişi yok..

Geri
Yukarı