• Merhaba Sevgili Ams Kullanıcıları, Biliyorsunuz yakın zamanda ams güncellendi ve ams 8 eklentileri ams 9'da çalışmıyor. Eklenti Geliştiricileri olarak daha önce ams 9 için yaptığımız eklentileri güncelliyoruz. Yeni Eklentiler Geliştiriyoruz. Bunun için küçük çaplı bir uygulama yaptım. Bu Uygulama çevrimiçi çalışır. Ams Nesne Eklentilerine ihtiyaç duyan kullanıcılar bu uygulama için lisans satın alabilirler. Geliştirilen eklentiler bu uygulamaya düşecektir. Lisans anahtarına sahip kullanıcılar eklentileri indirip kullanacaktır. Tek Plugin satın alacak kullanıcılar benimle dm yoluyla iletişime geçebilirler. Veya Eklenti Siparişi Verebilirsiniz. Uygulama Lisansı satın almak isteyen kullanıcılar uygulama üzerinden WhatsApp üzerinden bana ulaşabilirler. Uygulama Ams Kullanıcılarına hayırlı olsun.
• Hello Dear Ams Users, As you know, ams was recently updated and ams 8 plugins do not work in ams 9. As Plugin Developers, we are updating the plugins we previously made for ams 9. We are developing new plugins. I made a small application for this. This application works online. Users who need Ams Object Plugins can purchase a license for this application. The developed plugins will be included in this application. Users with a license key will download and use the plugins. Users who will purchase a single Plugin can contact me via dm. Or you can Order Plugins. Users who want to purchase an Application License can reach me via WhatsApp from the application. May the application be beneficial to Ams Users.
Eklentileri Guncelliyorum Şu an ki aşama da Toplam 8 adet güncel eklenti mevcut!
>> www.kartalsoftware.net
• Hello Dear Ams Users, As you know, ams was recently updated and ams 8 plugins do not work in ams 9. As Plugin Developers, we are updating the plugins we previously made for ams 9. We are developing new plugins. I made a small application for this. This application works online. Users who need Ams Object Plugins can purchase a license for this application. The developed plugins will be included in this application. Users with a license key will download and use the plugins. Users who will purchase a single Plugin can contact me via dm. Or you can Order Plugins. Users who want to purchase an Application License can reach me via WhatsApp from the application. May the application be beneficial to Ams Users.
Eklentileri Guncelliyorum Şu an ki aşama da Toplam 8 adet güncel eklenti mevcut!
>> www.kartalsoftware.net